Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

detaylı bilgi yazarım şuan sadece 4 - 5 tane resim var arkadaşlar diğer resimler ve bilgiyi hazırlayınca güncellerim sevgiler saygılar.
Volkswagen Motorsport

G60

Bir ara ATS Cup'da satmıştın sanırım, şu anki jantlardan daha çok hoşuma giderdi ATS'ler şahsen. Stopları da yılların yorgunluğunu azcık da olsa yansıtıyor gibi. VR6 falan bahsetmiştin birde. O nerelerde ?

Sonunda nasip oldu canavarı görmek. Kazasız belasız bu arada. Darısı başımıza gıcır gıcır. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfGti16VMk1

BBS RS1 takıcam osman. Stopları değiştirdim sıfır hella aldım FK far falan aldım ama foto yok şuan  ;)

Eyvallah daha iyisi senin olsun.
Volkswagen Motorsport

vw6n

maşallah nazar deymesin.

G60

RS1'lerden sonra müthiş olur gerçekten. Yeni değişikliklerden sonra ciddi anlamda burdaki bir çok kişinin hayali bi arabaya sahip olucaksın. :)

Sayısal loto oynadım ama, 3 bile tutmadı. Bu gidişle zor darısı koçanı falan. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfGti16VMk1

Evet ofsetli takıcam zaten. vallahi şunu sana söyleyebilirim 4 ay gecem gündüzüm uğraşmakla geçti herşeyini kendim yaptım ama herşeyini 1 lira vermedim bi ustaya. 1 arkadaşımın dükkanı var herşey var orda anahtar bende duruyor iş çıkışı saat 7 den 11 12 ye kadar çalıştım hafta sonları vs .En büyük güzelliği bu benim için.

Kısmet hiç belli olmaz neyin nerden geleceği olacağı.
Volkswagen Motorsport

Erhan

eline sağlık o zaman, kazasız belasız,

GolfGti16VMk1

eyvallah sağolasın erhan.
Volkswagen Motorsport

VWci

kazasiz belasiz kullan selcuk...ic mekani orjinal gibi olsun sade...;)

GolfGti16VMk1

Sağolasın alihan. Orjinallikten yanayım bende ama belli olmaz bi TT torpido falan yapabilirim :)
Volkswagen Motorsport

ARDAcan

o0o rs1den sonra cok cok daha farkli durur
gercekten herkesin hayalindeki bi project olmus
kazasiz belasiz insallah  :)

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

mardinli_caddy

golf gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile iyi günler
MARDİNLİ

corrado_g60

maşallah abi buda cok fena bı arac ;)
jant değişimiyle daha bi fena olcak gibi duruyor...
bu kadar severek ilgilenmen gercekten cok ıyı bısey..
keşke herkes senın kadar tıtız olabılse