Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 35

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TİMUR

vay anam nede güzel olmuş  siyah çok yakışmış ama pek göstrmiyor resimlerden yakından bakmak lazım :)
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

golf-line2

nazar boncuğunu unuttuk  oda benden ama ön panjurada bitane tak derim selcuk abi hadi buluşmayada yetiştirdik 21 eylül awcılarda canlı görmek dileği ile cenk abiyide aramızda görmeyi isteriz  ;)

cabrio63

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 08 Eylül 2008, 22:32:50
Aramızda bir sürtüşme olsada seni tebrik ediyorum TR ye güzel bir emek verilmiş MK1 kazandırdığın için... Güle güle kullan kazasız belasız...
bence ikinizde çok mükemmel iki araç rest ettiniz,tekrar tebrikler selçuk.kapı içi tutamakları orj.mi?

cabrio63

bu arada fotoda yok görünüyo,ön havuz kalorifer korumalığını tak istersen :)

corrado_g60

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 08 Eylül 2008, 22:32:50
Aramızda bir sürtüşme olsada seni tebrik ediyorum TR ye güzel bir emek verilmiş MK1 kazandırdığın için... Güle güle kullan kazasız belasız...

Ben kin tutmam öylede bi insan değilsin Erşan her nekadar yanlış konuşmalar yaptıysakta. Teşekkür ederim Allah razı olsun . Seni bende tebrik ederim güzel bir araba yaptın maşallah.

golf2line karlık var taktım çıkardım çünkü otoparka girerken vuruyor önü kırılmasın diye çıkardım . Şimdi otopark tamamdır takacam.

Mehmetcim teşekkür ederim .

Herkese Teşekkür ederim daha iyilerini sizlere nasip etsin rabbim.

Volkswagen Motorsport

qa1

41 kere maşallah Allah üzmeden , zevkine doya doya, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sevgili Selçuk.

Tadına vara vara nice güzel yanlamalar sana :)

nizam

kazasız belasız keyifli kullanman dileği ile abi içim açıldı erzincanda  :sevgi:
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

JaSoN

Çok güzel bir MKI maaşallah. Bu kadar güzel ve elit bir MKI göreceğimi ummazdım Türkiyede ama demekki varmış... Özellikle jantlara bittim.

mustx_06

abi süper olmuş maşallah kaça mal oldu toplam?????

GolfGti16VMk1

Sağolasın Ne sen sor ne ben söyliyim  ;) tekşey deydi emeklerime allaha şükür.
Volkswagen Motorsport

TİMUR

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 12 Ekim 2008, 23:04:41
Sağolasın Ne sen sor ne ben söyliyim  ;) tekşey deydi emeklerime allaha şükür.
niye yahu söylemiyorsun? ???
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

cabrio63

bence paradan çok emek meblası daha yüksek bu arabada :sevgi:

GolfGti16VMk1

vallahi aynen öyle Cihanın dediği gibi . Para 2. planda kalıyor benim içinde.
Volkswagen Motorsport