Golf 4 alt koruma

Başlatan Eldorado, 23 Haziran 2009, 22:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zay

Arkadaşlar biliyorsunuz bizim ülke olarak yollarımız çok güzel, kaymak gibi, yani hiç ummadığınız bir anda, tam da yolun ortasında 20 cm yükseklikte logar kapağı sadece bizim yolarımızda çıkar karşınıza  >:(  Geçen haftasonu benim önüme çıktığı gibi... Aracın altını sürttüm cızzzt etti , aynı anda benim içim de cız etti   :'( Arabadan indiğimde eğilip baktım, Allah razı olsun aracı aldığım bayan altına çelik koruma yaptırmış, sadece bir sürtme izi vardı... Derin bir ohhh  çektim doğrusu... Hepinize şiddetle tavsiye ediyorum; siz de çelik koruma taktırın kafanız rahat olsun!...  :tamamdir

cybertronics

Arkadaşlar motor düşme olayı bana garip ve anlamsız geldi işin doğrusu sonuçta o kadar kablu vida kıl yün saniyeler içerisinde açılacak falan... garip bir durum yani :D. Ama yinede öyle olduğunu var sayarsam sürüşüme dikkatime güveniyorum 120 yi geçmem sakin kullanırım kurallara uyarım vs... sonuçta takdir-i ilahi vade doldummu (allah korusun hepimizi) motor düşmüş düşmemiş çok birşey değişmiyor o nedenle ben biraz realist olup yaşarkenki gelir gider hesaplarına bakarım  :tamamdir
Daha iyisi yine bir VAG'dır

sedatdali

benım aracımdada çelık koruma var yere cok bombılı oldugu için sık sık surtuyom ama bı zıyanı yok sadece çelık surtuyo ama hiç yoktan ıyıdır.