Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 44

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frtzmn

Fırat ÖZMAN İstanbulda yaşıyorum 1987 doğumluyum Kırklereli Üniversitesinde işletme okuyorum 1997 Model Golf 3 Variant aracımız var.Kendi şahsi aracım değil aile arabamız. 1991-1997 yılları arasında 1985 model jetta mk2 dizel bi aracımz vardı. Volkswagen cok başka bi tutku anlatılmaz yaşanır dedikleri cinsten  :)

ikili

adım YILMAZ 1980 istanbul doğumluyum izmir aliağa da yaşıyorum petrolden hertürlü ürünü çıkarırım ( rafineride çalışıyorum elektrikçi olarak )  1995 de almanya ya gidip 1997 de izmir e taşındık.aslında ciddi bir opel hastasıyım 2003 model 1,8 opel e pazarlık yapıp kapora verip sahibi aynı gün araçla kaza yapıp perte çıkarınca vw ci oldum bir anda.amatör olarak 16 yıldır tiyatro oynarım aynı zamanda bağlama çalarım ( tarzım özgün müzik ) zaman zaman kendime bedevi derim...bunun nededi bir çok işte her türlü akşilik benım başıma gelir de o yüzden. bir yanım BEYAZsa bir yanım mutlaka SİYAHdır.

okaykay_1

merhabalar
okay kaygusuz
1985 ankara dogumluyum halen ankarada ikamet etmekteyim
2006 yılından beri fotografcılık işiyle ugrasıyorum
1tane 2,5 T4müz 1tanede mk4'üm var
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

aykuttuncer

aykut tuncer .) daha önce acıklamalarım var eskihisar otomotivde hasar danışmanı hasar kabuldeyim yolunuz düşerse uğrayın .

sheker_

Caner Aydın
1987 Kartal doğumlu aslen Trabzonluyum Baba mesleği olan saatçiliği devam ettiriyorum ve dışarıdan kamu yönetimi okuyorum .
79 model golf mk 1 sahibiyim 2. golf 'üm .

0532 2640342 cep numaram   
Kartal'a yolunuz düşerse düşerse beklerim çaya çorbaya.

alyekrm

ali ekrem 1991 doğumluyum Kayseriliyim.Erciyes üniversitesinde uçak elektirik elektronik bölümü öğrencisiyim

arda_86xxx

Emrah EVRANLI
86 Doğumluyum
levent Metrocity avm de gözlükçüyüm.( gözlük ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum(siteden yardımcı olduğum arkadaşlarım vardır  :) )
Dışardan Halkla İlişkiler okuyorum.
golf 1 cabrio aracım var
Denizliliyim
İstanbul Bahçelievlerde ikamet etmekteyim.
sonuna kadar volkswagenciyim.
Levent e veya Bahçelievlere yolu düşen olursa görüşebilirim.
532 296 49 20

tech_00

Berk TANSEL
90 Doğumluyum

(BEA TV)Beykent üniversitesi'nin Televizyon kanalında Reji operatörüyüm.Aynı zamanında Eyüp/Rami de OTOBERK isimli bir oto aksesuar/tuning yerimiz var 20.yılını doldurdu..(forumdan arkadaslarıma bu konuda yardımcı olmak isterim :) )

İstanbul Eyüp'te  oturuyorum

Cep numaram: 0531 317 1417

BBs

merhaba arkadaşlar hermeslek den var gerçeten
murat bende 81 doğumluyum adalıyım
Meslek : Eğlence sekötürü turizm otelcilik
Animasyon Şefiyim

deli_kan57

merhaba arkadaşlar:
sinan KOCA 1984 doğumluyum.  İSTANBUL/esenler'de ikamet etmekteyim. aslen SİNOP'luyum. meslek lisesi mezunuyum. şuan        KALE KİLİT'te çalışmaktayım.  aracımla vakit geçirmekten ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.     cep;0537 959 74 61                                            

e-mail            : [email protected]
facebook      : http://www.facebook.com/profile.php?id=1345941485&sk=info

teşekkürler   ''vwtr.net''   ailesi

golf 3 vr6 68

slm arkadaslar aslen ankara doğumluyum 38 yasındayım aksaray da ikamet etmekteyim av malzemeleri satmaktayım (av bayiisi)vakit buldukca arabamla ilgilenirim ve sitede aktif olmaya calısıyorum  tşk.ler

chemisamet

...Samet ÖZYURT.. ..ORDU.. ...Emret Komutanım...
88 modellerdenım  :D Doğma büyüme İstanbul dayım
Erciyes Kimya  Mezunuyum Özel bi şirkette kimyager olarak çalışıyorum
Bence bu forum internetten sahip olabilecegimiz endeğerli varlık  :sevgi: :sevgi:
Bağcılar/Güneşlide oturuyorum yolu düşen herkese kapımız acıktır saygılar..

golfüçyüs

Alıntı yapılan: chemisamet - 23 Aralık 2011, 20:46:08
...Samet ÖZYURT.. ..ORDU.. ...Emret Komutanım...
88 modellerdenım  :D Doğma büyüme İstanbul dayım
Erciyes Kimya  Mezunuyum Özel bi şirkette kimyager olarak çalışıyorum
Bence bu forum internetten sahip olabilecegimiz endeğerli varlık  :sevgi: :sevgi:
Bağcılar/Güneşlide oturuyorum yolu düşen herkese kapımız acıktır saygılar..

zamanında çok yolum düşmüştü güneşliye :)

ogretmen_ankara

Adım sedat. Aslen Denizliliyim. 2001 golf 4 aracım var. 1980 liyim. Ankarada ikamet ediyorum. Ankarada 5 yıl öğretmenlik yaptım, 2 yıldır da öğretmenliği bırakıp bir tv kanalında kameramanlık yapıyorum. Herkese saygılarla.