Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 10

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KOÇ:)

SeLamLar üstadlarım sanırım aranızdaki en küçük üyeniz benim :-[
buda mutluluk verici birşey.Memlekette olmam dolayısıyla ancak yazabiliyorum özürdilerim
Ben Burak KOÇ henüz 16 yaşındayım,lise 3 e geçtim sayısal okuyorum sanırım bende size sadece derslerde yardımcı olabilirim :)
Sizin sayenizdede VW bilgimi arttırmak için burdayım ve forumun bukadar kaliteli ve SEVİYELİ olmasından çok memnun oldum.. Bu arada kendimi bildim bileli bana KOÇ ve ya KOÇ 'um dedikleri için nickim KOÇ  :)

volksport

Arada yazılarına denk geliyorum KOÇ, Tekrar aramıza hoşgeldin, Forumun faydalı olması dileği ile.

Dr_EmrE

Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

corrado_g60

hoşgeldın koçum :D :D
inşaallah aklında vw ıle ılgılı soru kalmaz ;)

kkkatil

tşk ederim hepinize hoşbuldum izmirliyim adım serkan bilgisayar işi ile ugraşıyorum bende kısa zamanda hepinizle kaynaşcagımıza eminim:D

Firestarter

Hoşgeldiniz. Bu mk I' cilerin hepsi bilgi işlem ile uğraşıyor galiba  ;)

muzzyy07

yeni katılan üyelere selamlar hosgeldiniz

G60

Alıntı yapılan: Firestarter - 13 Temmuz 2007, 18:23:09
Hoşgeldiniz. Bu mk I' cilerin hepsi bilgi işlem ile uğraşıyor galiba  ;)

Herkes teknolojiden bıkmış olsa gerek düz mantık araçlara yöneliyo.  :saskin:
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

Alıntı yapılan: G60 - 13 Temmuz 2007, 19:39:13
Herkes teknolojiden bıkmış olsa gerek düz mantık araçlara yöneliyo.  :saskin:

Olabilir  ^-^

blue_polo

İsmim Eyüp  82 doğumluyum  denizlide  bilgisayar firmasında teknik eleman olarak çalışıyorum tüm woswoscu kardeşlerime selamlar  
blue_polo

escocem

sasha

herkese selamlar,adım Sasha Salijevic 1984 Saraybosna doğumluyum,Istanbul'da yaşıyorum jeoloji mühendisiyim AKER Mühendislikte çalışıyorum,forumu hazırlayanlara teşekkürler..

cabrio63