Benim Yeşil Tavşanım ...

Başlatan Rabbit1.1, 20 Haziran 2009, 02:08:58

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

250 300 gene iyi benimki 400 450 yakjo abi :D bended var bi ayarsızlık
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 21 Haziran 2009, 14:32:50
250 300 gene iyi benimki 400 450 yakjo abi :D bended var bi ayarsızlık

Yakarım ben o arabayı beeee.... 5 TL lik benzinle 10-12km yol mu gidilirmiş... Ben şehir içinde yakmıyom o rakamı.... Ben baya niyetine girmiştim 40 lık WEBER niyetine.. Kışın uygulamayı düşünüyordum ama sanırım vazgeçicem.... Ben şimdi hemen almanyadan tüm K-Jet parçalarının yedeklerini sipariş geçiyorum...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Rabbit1.1

sibopların 2 sinin fincan kapakları yok vede düz 51 mm boru var şehir içi rakamları

Rabbit1.1

amortisörler kısalıormu acaba dışı kesilip onu örenemedim :D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: Rabbit1.1 - 21 Haziran 2009, 15:09:25
amortisörler kısalıormu acaba dışı kesilip onu örenemedim :D

Amortisörleri çıkarıp Vidalı kısımdan keserek tekrar diş açabilirsiniz ama bunu yaparken yay nekadar kesildi ise ona göre amortisöründe kesim yeri iyi ayarlanmalı...  Resimlerde gördüğüm kadarı ile yaylar çok fazla kesilmiş amortisör işleminden sonra aracında normal helozanlar yüzünden çok fazla esneme olacağından vurma oluşacak... Bunuda takozlama ile bir nebze engelleye bilirsiniz... Ama en sağlıklısı orjinal ölçülü yaylar ile aracı yere basmak... 40mm vaya 60mm yay almanızı tavsiye ederim...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfGti16VMk1

Maşallah gayet güzel temiz bir araba . Güle Güle kullanın inşallah hep.
Volkswagen Motorsport

Rabbit1.1

ümraniyede su sibop fincan kapaklarını bulamadım acaba nerden bulabilrim ? şik şık ses yapıor siboplar ayarsızmıs gibi

Mk1GTI

Aksaraya bak... Burcan ve Esin ticaret...

Rabbit1.1

Rabbit1.1

40 Veya 60 mm  spor yaylar bundan fazla düşürücekse alalım ama sanmıorm heralde düşmez

Rabbit1.1

birde su arka dingil ve ön taraftaki baglantı yerlerinde bulunan lastikler süspansionu etkilermi yani tangırtı tungurtuyu cürümüş catlamıs o lastiklerde  :( ?

Mk1GTI

Şuan resimlerde senin aracın düşüklüğü 50mm gibi... 60mm orjinal spor yay takarsan yaylanmayı unut zaten yüksek yanakta lastikler üzerinde zıplarsın...

Takırtı tukurtu tabikide yapacaktır mutlaka değiştirmen şart..

Rabbit1.1

suanda sek sek gibi ztn pinpon topu gibi sekiorm içinde mideme arılar girdi :D

Rabbit1.1

peki sacı ne kdr kestirip diş actıralım 4 cm uygunmu ? vede tornacı yapıcak dimi ?