Golf2 Alt Koruma Sacı

Started by tufan1975, 19 June 2009, 17:07:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tufan1975

Arkadaşlar golf2 alt koruma sacı bulabilirmiyiz.. Su birikintisinden geçince V kayış ıslanıyor. rolantide sönüyor araç. Yada başka bir çaresi var mı....
Bir delinin seni öpmesine izin ver. Ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme!!!!

corrado

sanayide imal ettirmek bir alternatif.
varmıdır varsa bulunurmu bilemem.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

OZGUR.K

Yeni modellerinkinden  kestirip  biçtirip  koydurabilirsisn belki.

c3t1n

en cok golf 2 dizellerde takilmis olan bi parca bu...aralarinda iki fark var birisi ince tamponlar icin biriside kalin tamponlar icin...
size ancak su resmi suna bilirim belki yardim eder...

tufan1975

Sağolun arkadaşlar ben bi çıkmacıları araştırayım. Orjinalini yenisini bulamam herhalde.....
Bir delinin seni öpmesine izin ver. Ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme!!!!

golf-line2

Quote from: tufan1975 on 20 June 2009, 16:38:10
Sağolun arkadaşlar ben bi çıkmacıları araştırayım. Orjinalini yenisini bulamam herhalde.....

bildiğim kadarıyla golf2de yok...

OZGUR.K

Geçen seneki Ankara buluşmasında İsmail arkadaşın Golf 2 sinde alt koruma sacının görmüştük diye hatırlıyorum.Ona sorabilirsiniz bi . nicki  , ismailtunca81  , diye baktım şimdi.

escocem

bir 206 bulup incelemeni tavsiye ederim aynı şekilde sanayide yaptırabilirsin...antalya çok sıcak olmasa aynısını yapacaktım.

c3t1n

polonyada yenisi satiliyor ama okadar saglam degil...

FALCONER

Benimde hep aklıma geliyor alt koruma sacı taktırmak ama bulamadım. Bulursan lütfen bana da bilgi ver. çok sevinirim. Ankara da bulamadım.