Golf 3 için far ?

Başlatan mehmetk, 18 Haziran 2009, 21:08:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infinity3455

burdan  alabilrisiniz 

10-UR

Alıntı yapılan: konyagolf - 22 Haziran 2009, 13:21:55
benim arabada golf 4 farı var çok şık oluyor
mk3 lerin siyah zeminli olanları  daha hoş duruyor 1 ay oldu taktıralı 350 lıraya aldım....ayfarı hiç tavsiye etmem
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

infinity3455

infinity3455

arkadaşlar  bir   far  wa  golf  3  eee  bulsanız  sipariş  werirsiniz  hemen  xdxdxdx

infinity3455

o   far  bu 

GolfMk1Cabrio

Arkadaşlar sakın AYFAR almayın Uğur abininde dediği gibi muayeneden geçmiyor far ayarında makinada çizgi vermiyor ışığı çok dağıtıyo !
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

infinity3455

tş   ederim  gökan   bi  ögrenemedim  şu  foto  eklemesini    :)  geri  kaldık  ?

infinity3455

far  için yorum yok  arakadaşalar  b en çok  begend,m 
Alıntı yapılan: gokhanficici - 28 Şubat 2010, 17:51:58
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/7691/82455.jpg[/img]
Okan abinin göstermek istediği far bu arkadaşlar  :tamamdir

al_pacino

10 numara ama su anda aracımın gerekli bakımlarını yapmaktan ne vakit ne de para kalıyor :(

10-UR

bu farlar güzel durmaz bence yaa bide şahin dogan gurubu bıle bu tıp farları kullanır oldu:D
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

infinity3455

komedi   vallahi  bu  farlardan   şipariş  werecem  arabam  yoq  ama  elimde  dursun  takacam  etiket olsun  diye   bu  farlar  çok  tatlı  duracana  kefilim zaten  ledli   stoplarda elimde  mewcut  takım olur  satamazsam 

gti_svc06

Alıntı yapılan: infinity3455 - 09 Mart 2010, 00:38:50
komedi   vallahi  bu  farlardan   şipariş  werecem  arabam  yoq  ama  elimde  dursun  takacam  etiket olsun  diye   bu  farlar  çok  tatlı  duracana  kefilim zaten  ledli   stoplarda elimde  mewcut  takım olur  satamazsam 
olamadı ewde avize yerine kullan stoplarıda spot lamba olarak yaparsın :D