Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 4 te 17 janta uygun offset değeri nedir?

Golf 4 te 17 janta uygun offset değeri nedir?

Başlatan SkY, 18 Nisan 2007, 12:16:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SkY

malum bahar geldi kanımız kıpır kıpırken arabayada bir güzellik yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ve mayıs başında arabamın 15 olan jant ebadını 17 çıkartmayı planlıyorum..almayı düşündüğüm lastik ölçüsü 205-50-17 olacak,bu ölçünün mümkün olan en düşük dezavantajı getireceğini düşünüyorum arabama..neyse sanırım bu ebattaki lastik için 7*17 olarak almam gerekiyor..ancak bu ölçüdeki jant modeli sayısı fazla değil,genellikle piyasada kolayca ve çok bulunan ölçü ise 7.5*17 ve 8*17..peki 7.5*17 nin 205 tabanlı lastikle kullanılma durumu olabilir mi?sorunsuzca ve risk almadan tabiki ve asıl önemli olan dert ve sorum ise offset ölçüsü ne olmalıdır?şu an arabamda standart ölçü olan 195-65-15 ölçülerinde lastikler ve 35 mm vogtland yay var..sizlerden offset ve genişlik olarak ölçü tavsiyenizi ve yardımınızı bekliyorum..herkese teşekkür ederim şimdiden...
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!

SkY

evet arkadaşlar son araştırmalarımla 205-50-17 lastik ve 7.0*17 jant yerine 215-45-17 lastik ve 7.5*17 jant almamın daha ekonomik olacağını(maddi olarak satın alırken) gördüm..sanırım rakamsal değerler olarakta pek fazla birşey değişmiyor bu 2 ebat arasında..sizin fikriniz?

SkY

neyse jantlar ve lastikler alınmıştır arkadaşlar...:)