milyonda bir olan sorun:P

Başlatan KaYa_21, 15 Haziran 2009, 08:56:24

« önceki - sonraki »

KaYa_21

arkadaşlar egsozun içine ufak bir çakıl taşı girmiş sanırım lastikten fırlayıp girmiş:S tümseklerdede ses yapıyor bir arkadaş egsozu kesip çıkaralım geri kaynak edelim dedi işime gelmedi sanırım başka bir yoluda yok gibi gözüküyor egsozu kestirmekten başka bir fikri olan varsa yazsın    :D

erdem2179

sen o sesin eksoz,un içinden çakıl taşından geldiğine inanıyormusun ben hiç sanmıyorum bence kestirme ama sen bilirsin...
Mk3 gti

passi

vallahi bende pek zannetmiyorum o sesi bu kadar net duyacağını

devran

5-10 kişi çağır arabanın önünden kaldırın belki girdiği gibi çıkar :D  ;D :D

KaYa_21

Devran  ;D ehu ehuu bak bu süperdiii ;D

KaYa_21

tamirci baktı egsozu salladı kendisi dedi zaten içine ufak çakıl taşı girmiş  :D

nakres

katalizatörün dağıllmış olmasın  :-X

egzoza kendiliğinden  taş girebilmesi imkansız  gibi gerçektende içinde  taş varsa çocuklar sallamıştır  ;D
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Ouzoo

Alıntı yapılan: nakres - 15 Haziran 2009, 22:27:22
katalizatörün dağıllmış olmasın  :-X

egzoza kendiliğinden  taş girebilmesi imkansız  gibi gerçektende içinde  taş varsa çocuklar sallamıştır  ;D

+1903 kat dağılmıştır %90
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

zcan38

park halinde röantide çalışırken gaza basıp çek(kapıyı açıp )çektiğindede takırtı varsa katalizör boşalmış demektir.

KaYa_21

ben o sorunu halettim tşkler:D arka egzoz boşanmış ondan ses yapıyomuş arka egzozu değiştim sorun  kalmadı tşklerr :D

06onur

Doğrusunu yapmışsında "egsoz kimden boşanmış"?? :-\

o milyonda bir olan bende spiralde ve son egsozda oldu. Senin egsozcuya göre milyonda 2 olduk. Yalnız 10 yaşına varan çoğu VW de oluyor. Hatta fiatta 2yaşında bile oluyor
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di