termostat kapağı

Başlatan meytoo, 10 Eylül 2008, 17:21:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meytoo

Arkadaşlar acilen termostat kapağı ve contası lazım . Aracım su kaçırıyor o bölgeden .Elinde olan  varsa yada bulabileceğim bir yer .Bir zahmet :(

saydam

sarı kaynak attır etrafına sağlam olur, contayada gerek yok kestirebilirsin dostum.

meytoo

Sarı kaynak sağlıklı olurmu acaba . Varmı yaptıran .Anlamamda fazla  ;)

saydam

mesela ben diyim :) komple sarı kaynakla sardırmıştım etrafını sorun yok, rahat rahat kullanabilirsin.

meytoo

Kaynak ta yaptırdım ama gene akıtıyor malesef.

saydam

kaynaktan akıtmaz o yüzeyi tam düz değildir traşlatsaydın bi, yada contadan kaçırıyordur.
net görebiliyormusun kaçağı?

meytoo

İşte bu

meytoo

tam olarak anlaşamadık seninle bu fotoğraf üstünden konuşalım istersen  :)

saydam

kapak eğik görünüyor! o yüzden kaçırıyor olabilir.
yanlış anlamadım tam olarak aynı yerden bahsediyoruz.
contayı biraz kalın kestir sıvı contaya bol sürdür.
oksijen kaynağı oraya vurunca bütün çürükleri açmıştır zaten kaynağı yapan
gözden kaçırmış olabilir.
şimdilik idare et bu şekilde bende değiştirmiştim o parçayı 3-5 bişey fiyatı.
alır gönderirim sana.

Mk1GTI

Parçacılar sordunmu bunu 3 kuruşluk malzeme aslında....  Esinde filan vardır hiç uğraşma...

Ve yaz kış antifiriz kullanmaya bak rengi çamur gibi devamlı delersin soğutma sistemini...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

meytoo

Esin i aradım orada yokmuş mekanik de bir parçayı getir bakalım diyor. Parçacıları gezmeden olmucaka anlaşılan :(

16HLK16

dostum bu arıza bende de var şuan.sarı kaynakla tamir ile olucak bir parca degil.yenısı sart.ben celıkten yenısın yaptım.ıdare edıorum.ama yenısını bulup takicam.cunku celık 2 kg gelıyor.orji 400 gr . Tıtresımden yerını bozma sansı yuksek oldugu ıcın orjısını arıyorum bulamıyorum.

ugurkrdg

arkadaşlar ben termostati yeni taktırdim ama benim ki ni o resimdeki yere değil aşağıdaki hortumun oraya taktılar benim kapağa da önceden ayar geçmişler parçacı da 10 lira ya aldım taktik opel çiler de var

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ugurkrdg - 10 Aralık 2011, 20:54:55
arkadaşlar ben termostati yeni taktırdim ama benim ki ni o resimdeki yere değil aşağıdaki hortumun oraya taktılar benim kapağa da önceden ayar geçmişler parçacı da 10 lira ya aldım taktik opel çiler de var

Senin motor bloğun L tiptir arkadaşınki eski tip.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"