Yaz Bakımı fiyat Listesi (Normal Bakım)

Başlatan revelation, 09 Haziran 2009, 23:23:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

revelation

Arkadaşlar. Bugün aracıma bakım yaptırdım. Rutin diye adlandırabiliriz ama sizlerde bir fiyatlara bakın. Bana biraz uçuk geldi ama yaptırdık artık. Galiba Servis değiştirme zamanı geldi. Yağ değişimi nedeniyle gidip bu masrafla dönmek baya bir sinir etti beni...

Motor yağı: Castrol 10/40      67,50
Yağ Filtresi :                           15,00
Hava Filtresi:                          20,00
Benzin Filtresi:                        20,00
Polen Filtresi:                         10,00
Aks Körüğü (1 adet):             25,00
Terazi Kol Lastiği (2 adet)      15,00
Buji (4*Bosh)                          35,00
İşçilik:                                     30,00

TOPLAM:                                237,50 TL

Szice bu fiyatlar normal mi?
Yetkili serviste nasıl bir fiyat çıkardı?                   

nakres

merhaba

en  enn  az 60 tl işçilik ücreti almaları gerekirken sizden 30 almışlar ....
bundan azı bedava olur zaten.....

parça olarak binbir marka parça var ona bişey diyemem 
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Halil Kara

Fiyatlandırma normal gibi ama nakres in dediği gibi hangi marka parçalar kullanıldığını bilemiyoruz.
Yetkili servise gitseydin aşağı yukarı bu rakamlar tutardı normal bakım için.
Sizin bakımda normal dışında aks körüğü ve terazi kol lastiği değişmiş.Yetkili de hepsiyle birlikte 300 civarı birşey tutardı aşağı yukarı.
Bence fiyat normal yani eğer işçiliklerini beğeniyorsanız ve herhangi bir problem yoksa devam edebilirsiniz aynı yerle.
Fakat ben bıunun hesabını çok yaptım, burada doğru düzgün ustalar yok ve normal bakım için yetkili ile özel arasında 50-60 lira fark ediyor.Ayda 2500 civarı yol yapıyorum ve 4 ayda ancak servise giriyorum.4 aydan 4 aya da bu fark verilir bence.Sonuçta aracınız daha garantili bir şekilde yapılıyor ve herhangi bir sorunda karşınızda muhatap bulabiliyorsunuz.Aynı şekilde aracınızı satarken yetkili servis kayıtlarında herşey ortaya çıkıyor.Benden önceki sahibi hep yetkili servise götürmüş bende öyle devam ediyorum.Aracımı satacak olursam yeni sahibi kafasında soru işareti olmadan alacak ve hem daha kolay satacağım hem de ortada güven diye bir sıkıntı söz konusu olmayacak, helalleşip bu iş bitecek...
Hesap ortada karar sizin...

orion35

hocam bence de rakamlar normal ancak motor yağı biraz yüksek sanki, şu linke bi bak istersen aynı motor yağı, çok daha ucuz. yağı kendin alıp değiştirtme şansın olabilirdi

https://www.deveyuku.com/scripts/prodView.asp?idCategory=31696&idproduct=139491

Owuth

hocam fiyatlar çok normal bende motor yağını aynı fiyat olarak almıştım.. Ama senin bi fazlalğın var :) işçilik 30 tl mükemmel.. hayırlı olsun

devran

bencede fiyatlar süper bundan iyisi şamda kayısı  :tamamdir

alpergndz

yavuz hocam fiyatlar normal sadece yağ azıcık fazla.bende değiştirdim yağcıda ve 55 tl vermiştim.Yağ filtresi 15 normal polen filtresi zaten o fiyat..

İşçilik çok ii almışlar VAS tamı yaptırdın?Aks ve terazi kol  lastiğini neden değiştirdin?Nasıl sorun veriyor bu ikisi?

cemele

Banada fiyatlar nomal geldi. Bende subatta asagidaki islemleri yaptirmistim. Bu arada yag degisimi icin gidip bu islemleri yaptirmaniz iyi olmus eger gerekiyorsa ne guze yapilmis bunlar gerekli. Subat 2009 da yapilan islemler asagidadir. Motor yagi castrol degil.

Hava Filtresi: 16
Yag Filtresi: 11
Polen Filtresi: 14
Benzin Filtresi: 15
Motor Yag 4.5 lt: 59
Cam Suyu: 5
Karter Tapasi:5
Bogaz Temizlemesi: 15
Motor ici Temizleme ABRO:20
Isclik:30
Toplam: 190 tl nakit
KDV:34.20
Kredi kartina: 224.20 tl

ex-FOR

bence:
    gayet normal fiyatlar.
    arabanda sorun yoksa yazı gülle güle geçir sorunsuz
    parayı düşünme artık.
    için rahat olsun.

revelation

Alıntı yapılan: alpergndz - 10 Haziran 2009, 22:34:50
yavuz hocam fiyatlar normal sadece yağ azıcık fazla.bende değiştirdim yağcıda ve 55 tl vermiştim.Yağ filtresi 15 normal polen filtresi zaten o fiyat..

İşçilik çok ii almışlar VAS tamı yaptırdın?Aks ve terazi kol  lastiğini neden değiştirdin?Nasıl sorun veriyor bu ikisi?

Selam Alper. Bundan daha az fiyat aldım esasında son anda fiyatı mustafa şişirdi. Neyse. Fiyat normal. Gerçekten. Aks Körüğünü değiştirme nedenim yırtılmış olmasıydı. eğer bu tozlu topraklı yollarda biraz daha kullanırsam bilya dağıtırdım o yüzden değiştirdim. Yağ bırakmaya başlamıştı. Bu arada terazi kol lastikleri de karyola sesi veriyordu her çukura giriş çıkışımda. onları da değiştirdim. En son bir işlem kaldı. o da amartisör takoz başlarını da değiştirecem ve daha rahat bir yol tutacam.

İlginiz için teşekkürler.

yzg06

Arakdaşlar  27 Mayıs'ta  VW Serviste 5 yıllık bakım( 30.000 KM bakım paketi) Araç yaşına göre %3 kampanya ile yapılanlar
Bakım              :  96
Sarf Malzeme  : 13
Yağ filtresi       :   7
Buji                  : 23
Hava Filtre      :  17
Yakıt Filtre       : 11
Mikro filtre       : 27
Yağ 10W/40    : 68
Karter tapası   :   2
Cam suyu        :   4

Yaklaşık 259 TL VW Servisinde