pasifiğimi sattım..

Başlatan kaya_01, 09 Haziran 2009, 16:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devran

hımm anladım :D performans ve yol tutuş yönunden bencede tartışmasız e46 ama konfor-ses-donanım-güvenlik acısından daha önce bmv ye hiç binmediğim için bilmiyorum  ;)

kaya_01

arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum,golfümü sattım ancak bu siteyi ve dostlarımı bırakmam sözkonusu bile değil..
golften sonra binilebilecek zaten tek bir araç var o da bmw,bizde normal olarak böyle bir karar aldık,gösterdiğinz bmw lere baktım ama benim aradığım İLLAKİ  "Cİ" olacak yoksa 4 kapı düşünmüyorum,evlenmeden önce bi tekkapı aracımız olsun demi :)  türkiyenin dört bir yanına haber saldık bekliyoruz..
arabasızlık çok kötü, işe gelirken otobüslerde itilip kakılmak çok acı veriyor  :'(
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

kaya_01

keşke satmadan önce rcd 200 ümü,park sensörümü, sıfır dunloplarımı,kolçağmı  burdan bir arkadaşa verseymişim, aracı alan kişi hiçbirine dikkat etmedi çünkü  :(
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

devran

abi hepsını burda elden cıkarsaydın alıcı olurduk yaa keşke satışa çıkarsaydın burda neyse artık  :)

Halil Kara

Yakışır valla Ahmet abi, yalnız ci yi satarken biraz uğraşırsın haberin olsun hemen elden çıkaramayabilirsin.

revelation

Ahmet bugün yozgat ta metalik gri bir Cİ vardı. Aklım çıktı yanımdan geçerken. 18" M3 jantlar. Sunroof. tek kapı. Eksoz sesi camlar kapalıyken bile irkitti beni. Umarım istediğin aracı bulursun.