Nil Karaibrahimgil - Enka Açıkhava Tiyatrosu

Başlatan SPoRTeXHauST, 09 Haziran 2009, 12:47:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SPoRTeXHauST

Tarih : 26.06.2009 21:15:00 

Biletler, Biletix'te.

Sitedeki Ön Bilgi birazcık garip;

- 8 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
- 18 yaş sınırı vardır.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Ouzoo

Öss akşamı 14 haziranda bedükle beleş konseride varmış para vermeyin boşuna niloya, Iron Maiden gelicek önümüzdeki 10 sene içerisinde ona gideriz  :saskin:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Maiden gelsin minibüs kaldırırız :)
bedük medük ı ı cacık bunlar :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

SPoRTeXHauST

Ouzoo o konserin biletlerinin nerden temin edildiğini bilmiyodum, belükle birlikte aratınca gnctrkcll çıktı, 3 bilet sahibiyim artık  :halazn:
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Ouzoo

Ragın gok'a kombine alırsın 3 bilet parasına  :)

strtdriven

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 10 Haziran 2009, 12:08:28
Ouzoo o konserin biletlerinin nerden temin edildiğini bilmiyodum, belükle birlikte aratınca gnctrkcll çıktı, 3 bilet sahibiyim artık  :halazn:

erdem seni çok seviyorum kanka biliyosun :D
ama bedüğü sevmiyorum

G60

Bedük görüp görebildiğim en güzel sahneye sahip adamdı şu şenlik konserlerinde.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."