3.5 veya 5 cm yay kullananlar...

Başlatan dangerfield, 09 Haziran 2009, 00:34:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dangerfield

Merhaba arkadaşlar polosunda 3.5 veya 5 cm yay kullananlar varsa markasını yazabilirlermi? bende 5 cm eibach yay var. danışmak istediğim birkaç husus söz konusu...

serkan82

bende 3,5 fk model spor yay var goruntu çok hos viraj lara daha iyi giriyorsun ama çukurlara girdiğinde o küt küt ses yok mu içim parçalanıyor her çukur 1 ay yaşlandırıyor
poloya asıgım

polo34

5 cm eibach sportline için spor amortisör kullansanız iyi olur, ne soracaksınız? bende koni 4,5 cm yay+amortisör kiti var

dangerfield

arkalarda surtme var. jantımın offseti 35 ondan olabilirmi diye soracaktım? cunku amortisorlerim yeni.

VWci

dangerfield

185/55/14 :(
14 jantla bile sürtüyor.
ama dediğim gibi et 35.

polo34

giderken gene de sürtmemesi lazım, 4 cm sracing +orjinal amortisörlerde de sürtme yoktu bende, arkaya 4 kişi binince kasislerde sürtüyordu

VWci

normal et38 olması lazım, 35 ile de sürtmemesi gerekir diye düşünüyorum.

dangerfield

arkadaşın arabadan et 37 195/45/r16 jant taktık sürtme yapmadı. çok enteresan. ve şu saatten sonra ne yapmalıyım bilmiyorum. jantmı değiştiricem, yaylarımı 3.5 yapmalıyım arada kaldım.

polo34

senin amortisörlerin sağlam mı acaba? bence spor amortisör al, yayların hakkını ver :)

dangerfield

amortisorlerimi yeni değiştirdim, ama spor almadım tabiki. sürtme nedendir? :S :S :S :S :S
5cm mi çok geliyor acaba?