mk1 e alınıklar.

Başlatan ccc_mk1, 07 Haziran 2009, 02:37:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccc_mk1

arkadaşlar tek far logosuz ön panjur ve +lı angel lı far arıyorum.ayrıca kare kadranlı çok temiz mk1 göğsü varsa elinizde benimle irtibata geçersniz sevinirim.
iletişim:cix_boy_tune@hotmail.com
05366367048 ve özel mesaj

Mk1GTI

Tek far panjur esin tic. te var 60 tl idi enson fiyatı... Angel farlarda var elinde ama biraz onların fiyatı yüksek 220 TL...

Çok temiz 80 üstü konsollar çok var ama fiyatları konusunda satanlar insanı üzüyorlar ve işin içine göstergelerde girince 400-500TL gibi bir rakamlar telaffuz ediliyor.. Oyüzden sen orjinalinden vazgeçme zaten bi dünya iş çıkartırsın elektirikçinin başına..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ccc_mk1

göstergeleri aktarsak yeni konsola olmazmı? komple söküldü araç bu gün takılırken yenisi takılsın madem göğüsün..Erşan abi farların son oluru nedir  ;D

lostys

farları o satmıo :D ben en son esin den aldım, 230 saydı, geri goturdum bıraktım... baska yerde daha uygunmus fiyatları

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 09 Haziran 2009, 17:21:35
farları o satmıo :D ben en son esin den aldım, 230 saydı, geri goturdum bıraktım... baska yerde daha uygunmus fiyatları

yat kalk bana dua et sen  ;)

Mk1GTI

150 TL ye sıfır var ilker buldum.. Du bakam dodik plastikleri, spoiler falanda bekliyorum cevap...

VE yarın öğleden sonrayı bekleyin mk1 golf ve jetta için güzel bir link vericem size onlie alışveriş yapabileceksiniz... Sanırım herkezin ihtiyacını karşılayacaktır...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Haziran 2009, 20:06:50
150 TL ye sıfır var ilker buldum.. Du bakam dodik plastikleri, spoiler falanda bekliyorum cevap...

VE yarın öğleden sonrayı bekleyin mk1 golf ve jetta için güzel bir link vericem size onlie alışveriş yapabileceksiniz... Sanırım herkezin ihtiyacını karşılayacaktır...
büyüksün erşan merakla bekliyorumm wow hemde onlıne ... :tamamdir :saygılar :D

ccc_mk1

birde Erşan abi tamponlarını satmayı düşünmezmisin  :)

ccc_mk1

listeyi güncelliyorum  :)
nikelajlı cam kolu
spor koltuk(ısotta-recaro-sparco-momo)
komple göğüs
ön-arka metal nikelajlı tamponlar
tek far panjur
+ lı angellı farlar

elinde olanlar benimle irtibata geçerse sevinirim.

GolfGti16VMk1

nikelajlı cam kolu                    Var 30 lira 2 adet
komple göğüs                   2 Adet var resim atarım birazdan var eski tip 200 lira  saatli olan  saatsiz olan 200 yeni tip ama

ön-arka metal nikelajlı tamponlar                  250 lira
tek far panjur                                              80 lira
+ lı angellı farlar                                           200 lira

Volkswagen Motorsport

ccc_mk1

fiyatlarda biraz daha bişeyler yap Selçuk abi bu gün parayı hesabına geçeyin hepsini alayım  :) göğüsün resimlerini atarsan sevinirim acil.bana yeni tip lazım kare kadran olanlardan.

ccc_mk1

birde tamponlar far ve panjur sıfırmı  :)

ccc_mk1

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 10 Haziran 2009, 09:38:47
nikelajlı cam kolu                    Var 30 lira 2 adet
komple göğüs                   2 Adet var resim atarım birazdan var eski tip 200 lira  saatli olan  saatsiz olan 200 yeni tip ama

ön-arka metal nikelajlı tamponlar                  250 lira
tek far panjur                                              80 lira
+ lı angellı farlar                                           200 lira

gerekli parçaları Selçuk abiden aldım.daha ucuza buldum fakat tanımadığım kişiler olduğu için Selçuk abiden almaya karar verdim sağolsn yardımcı oldu oda..herkese ilgileri için teşekkürler  :)

GolfMk1Cabrio

Selçuk abi elinde başka cam kolları varmı banada 2 adet lazım hangi şekildeler foto ekleyebilirmisin bide fiyatta biraz oynama yapabilir misin :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???