Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Adım Adım CaM FiLmi ((KARARDIK)) :)

Adım Adım CaM FiLmi ((KARARDIK)) :)

Başlatan white quattro, 06 Haziran 2009, 19:10:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

quattro

Mk1GTI

Ay ay bayıldım ya canım çekti valla yazda geldi yakışır..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

gto

arka cama içten mi takılır dıştan mı  ???

white quattro

ısıtmak için arka cama serdi sonradan içten....

kıvrımları daha rahat vermek için öle yaptı...
quattro

ydnbngl

Güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın.Siyah sütunlar ayrı bi hava katmış araca :tamamdir

enerji

Güzel olmuş. Sıra çıtalar ve jantlara yaklaşıyo heralde  ;)

white quattro

Alıntı yapılan: ydnbngl - 06 Haziran 2009, 20:20:16
Güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın.Siyah sütunlar ayrı bi hava katmış araca :tamamdir

valla baktım arada kırımızı sütunlar var dedim değişiklik olsun... sonradan hoşuma gitti...  :sevgi:  :sevgi:

Alıntı yapılan: enerji - 06 Haziran 2009, 20:28:37
Güzel olmuş. Sıra çıtalar ve jantlara yaklaşıyo heralde  ;)

yavaş yavaş... aceleye gerek yok... bütçeyi sarsmayalım....
quattro

yellow_driver

direk işi gerçekten bütünlük sağlamış.  :tamamdir acaba metalik gride nasıl olur ???

white quattro

Alıntı yapılan: yellow_driver - 06 Haziran 2009, 21:44:11
               direk işi gerçekten bütünlük sağlamış.  :tamamdir acaba metalik gride nasıl olur ???

olumlu sonuç alacağından eminim.... bende tereddüt ediyordum... ama sonuçta hiçte pişman olmadım aksinee.... çok hoşuma gittii   :sevgi:  :sevgi:
quattro

kaya_01

Hakanım hayırlı uğurlu olsun filmin aracına çok yakışmış,direklerde mükemmel ötesi olmuş..
arka camın dışarıdan ısıtmalarının sebebi ise camın bombesini filmin kendisine göre ayarlamasından dolayı önce dıştan yaparlar..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Golfcu

Burası Halide Edip Lisesinin orası mı?

alpergndz

hayırlı olsun çok yakışmış.Bu kaç numara film oluyor*Ayrıca maliyeti nedir?marka yazarsan sevinirim.

white quattro

quattro

white quattro

Alıntı yapılan: alpergndz - 06 Haziran 2009, 22:22:50
hayırlı olsun çok yakışmış.Bu kaç numara film oluyor*Ayrıca maliyeti nedir?marka yazarsan sevinirim.

marka konusunda bişi diyemicem çünkü bakmadım  :t ... fiyat 120 TL... tanıdık olduğu için ikram yaptılar kapı direkleride 15 TL mal oldu   ;D  :D
quattro