golf IV düşünüyorum

Başlatan mirzaturk, 06 Haziran 2009, 16:18:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mirzaturk

Arkadaşlar merhaba;altı aydan beri 2001 model golf IV confortline  arıyorum.Fakat temiz olarak 4-5 adet gördüm.Çoğunluğu 100.000 i devirmiş araçlar fakat satan arkadaşlar 20.000 liradan aşağıya düşmüyor.
Daha önce golf hiç kullanmadım.Fakat ününü çok duydum.
Belki sizlerin yardımıyla bir golf sahibi olabilirim.Aracı olursanız sevinirim.

Bir sorum daha olacak 10 yaşını geçmiş bir aracın 20.000 lira değer biçilmesi arabalardan fazla anlamayn bir insan olarak tuhafıma gidiyor.acaba bu kadar fiyat sizce doğru mu?Birde neden bu araçlar bu kadar değerli

seyhur

2 ay önce 2003 model aldım primeline artı edition modelini 1.6 motor benzinli 92000 de 19 bin tl ye. yalnız dikkatimi çekti benim de golf 4 piyasası baya bi yükselmiş. yaz geliyor diye heralde..

enerji

clio'ya bin, sonra bir de golfe bin. O zaman anlarsın 2009 model clio ile 2001 model golfün neden aynı fiyat olduğunu.

cemele

2. el icin piyasa su anda yuksek. Yaz mevsimi geldi. Ben 4 ay once 2004 model pacific i 19800 e almistim. Simdi ise fiayatlar 3-4000 tl fazla.

Golf4 secimi icin ise ben sans eseri aldim forumda da konu acmistim, benim araci 2009 model hyundai era ile (getz demistim arac era) 4500 tl vererek takas etmek istediler ben kabul etmedim. Bende bilmiyordum ama GolIV ler gercekten efsane olmus temizi buldumu al.

mirzaturk

darısı başıma o zaman yazı geçireceğiz.Ne dersiniz?
Sizlrin yine aklınızın bir köşesinde olsun izmirde temiz golf IV arayan bir kardesiniz var

white quattro

Alıntı yapılan: enerji - 06 Haziran 2009, 16:30:35
clio'ya bin, sonra bir de golfe bin. O zaman anlarsın 2009 model clio ile 2001 model golfün neden aynı fiyat olduğunu.

clio leylek gibi araba... babam golfümü şehir dışından getirdi dönüşü 2009 clio ile yaptı... düşünceleri gerçketende beni sevindirdi ama clio sahibini kızdıracak cinstendi :)
quattro

enerji

Alıntı yapılan: the_golf - 06 Haziran 2009, 19:03:09
clio leylek gibi araba... babam golfümü şehir dışından getirdi dönüşü 2009 clio ile yaptı... düşünceleri gerçketende beni sevindirdi ama clio sahibini kızdıracak cinstendi :)

Ben de clio ve megane kullandığımdan o örneği verdim zaten. Hatta Toyota da bile bulamadım golfün konforunu.
Golf 5 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Hiç kullanmadım ama biraz pololaşma var sanki Golf 5'te, yani tavanı daha küçük vs. Golf 5 tsi 1.4 dsg' ye geçiş düşünüyorum. Golf 4 çok fazla yakıyor 8v motoru çok eskilerde kaldı. Ama karar verebilmiş değilim hala.

seyhur

Alıntı yapılan: enerji - 06 Haziran 2009, 20:25:24
Ben de clio ve megane kullandığımdan o örneği verdim zaten. Hatta Toyota da bile bulamadım golfün konforunu.
Golf 5 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Hiç kullanmadım ama biraz pololaşma var sanki Golf 5'te, yani tavanı daha küçük vs. Golf 5 tsi 1.4 dsg' ye geçiş düşünüyorum. Golf 4 çok fazla yakıyor 8v motoru çok eskilerde kaldı. Ama karar verebilmiş değilim hala.

abimde 2006 (ya da 2005) 1.6 fsi golf 5 var. 56000 km de benim golf 4 100000 km de ve 2003 model. Anlayamadığım bir şekilde adamın arabası dökülüyor. Kapı lastiklerini değiştirdi geçenlerde. sıfır aldığı arabaya çok da iyi bakıyor ama Golf 5 in biraz daha kötü malzemeden yapıldığını düşünen başka insanlarla da konuştum. Allah nazardan saklasın öyle malzeme problemlerim yok 2003 model olmasına rağmen.  aklının bi köşesinde olsun

revelation

ya ben şunu hiç anlamıyorum. 2001 model bir araç 100.000 i geçmesi gayet normal. Nedenlerini herkes bilir;

1. Sürüş için en iyi araç
2. Konforuna hiç söz edilemez.
3. İsterse çıplak olsun (en aksesuarsızı) bile ful görünümlüdür.
4. Gençlerin vazgeçilmezi.
Aracından ayrılmak istemeyen bir insansan ama para lazımsa az bile fiyat. Ben olsam 23 000 isterdim.

seyhur

:) herkes senin gibi düşünüyor sanırım. Zaten o fiyatları istiyorlar:  ;D

muratnola

Seyhur' un bahsettiği konuda tecrübelerine dayanarak yorum yapacak var mı acaba? Önemli bir konu. Cidden öyle bir durum varsa bilmekte fayda var  ???

AsKaRoGLu

arkadaşım 99 comfortline otomatik istersen benim aracı satabilirim. land roverlere kafayı taktım bu yaz :) Balık avına gidemiyorum bu arabayla her seferindede babamdan araba istemek olmuyor :)

Eğer düşünürsen 190binde ama yol yorgunluğu olmayan 99 golf4 üm var. 

Arabama yaklaşık 4 ay önce sıralı sistem lpg taktırdım , 16" jant  , xenon far , amerikan film ve  vizesi 4 ay önce lpg takıldığında yapıldı vs. vs. değişen birşeyide yok renkte gri. Bir tane land rover buldum onu kaçırmamak için 19bin tl ye satacağım golfumu.

Bilen bilir mk4 lerin en tutulan modeli 99 modellerdir. 99de sonra cıkanlarda yol bilgisayarı ve dijital klima opsiyonel oldu. golflerinde en sık arızası yol bilgisayarı ve dijital klimadır.

Düşünürsen resimlerini çekip atabilirim sana.

Owuth

arkadaşşım bence al yani golf sürmek içinde olmak çok ayrı birşey .. virajlarda anlıyorsun yani kısaca bende kullanmadan tahmin edemiyordum..ben son ana kadar stilo alacaktım ama hayırlısı böyleymiş.. 19000 ne 108 bin 99 comfortline aldım ve arkadaşım hiç pişman olmadım Allahpişman etmesin !! umarım seninkide hayırlı bi şekilde sonuçlanır

yellow_driver

Alıntı yapılan: Owuth - 10 Haziran 2009, 20:53:47
arkadaşşım bence al yani golf sürmek içinde olmak çok ayrı birşey .. virajlarda anlıyorsun yani kısaca bende kullanmadan tahmin edemiyordum..ben son ana kadar stilo alacaktım ama hayırlısı böyleymiş.. 19000 ne 108 bin 99 comfortline aldım ve arkadaşım hiç pişman olmadım Allahpişman etmesin !! umarım seninkide hayırlı bi şekilde sonuçlanır
bayağı bir önceki konulardan birinde arkadaşlardan birisi güzel bir tabir kullanmıştı '' fiat arabada mı yapıyordu ? '' diye. gerçekten renault ve fiatın araçları en cılız donanım ve malzeme kalitesiyle üretiliyor. renault hiç değilse biraz sağlam, fiat ta o da yok. belki birgün renaultun bir aile modeline binerim (vw den sonra çok düşük bir ihtimal) ama fiat a asla. allah kuratarmış :)