mk1 şanzuman

Başlatan ccc_mk1, 06 Haziran 2009, 12:04:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccc_mk1

ankara içi mk1 yada mk2 kilitli şanzuman veya 99 polo classic şanzuman.hepsi oluyo mk1 e bildiğim kadarı ile.şanzumanın yanı sıra baskı balata volan da arıyorum.elinde mk3 üm komple 1.8gti motor olan varsa onun içinde görüşebilirim.
iletişim:05366367048
cix_boy_tune@hotmail.com
ve özel mesaj..

Remzi ÖZARSLAN..

Mk1GTI

Forumda selçuk satıyordu orjinal Mk1 GTI şanzıman bence irtibata geç fiyatıda çok uygun... Hurdacılardan almaya kalksan 600 derler aramızda kalsın dicem herkez okuyo yazdıklarımı :P

http://www.vwtr.net/forum/satilik/golf-1-gti-sanziman-t8890.0.html
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ccc_mk1

selçuk beyi aradım 500 lira fiyat istedi 2 gün evvel.Yardımın için tşkkrler Erşan abi.

Mk1GTI

Hımmm ilginç zam gelmiş :) Kısmet!!!

Alternatifleri değerlendirecez ben bikaç yerle pazarlık yapayım çünki senle birlikte 2 şanzıman alınacak.. 2 sini 600-700 e ayarlarız sanırım...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfGti16VMk1

siz bakın yine ama fiyatta yardımcı olurum.350 demiştim 350 olur bu fiyatta iyidir
Volkswagen Motorsport

strtdriven

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 07 Haziran 2009, 23:02:31
siz bakın yine ama fiyatta yardımcı olurum.350 demiştim 350 olur bu fiyatta iyidir

selçuk II 'ye olurmu ??

GolfGti16VMk1

olur uğraştırır mustafa priz direklerde farklı onun için balatayı golf1 falan kullanman lazım . Şanzıman lazımsa var biyerde golf2 .
Volkswagen Motorsport

strtdriven

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 08 Haziran 2009, 09:15:46
olur uğraştırır mustafa priz direklerde farklı onun için balatayı golf1 falan kullanman lazım . Şanzıman lazımsa var biyerde golf2 .

sadece ön bilgi...
aklımızda bulunsun,teşekkür ettim

sismic

elimde 4 vites mk1 şanzuman var işini görürse volan ve balata ile birlikte gönderebilirim uygun fiyattan ;)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 07 Haziran 2009, 23:02:31

Bu çok güzel bir fiyat bunun aşağısınada sormanın hiç bir anlamı yok... Zaten bizim yogurth a uysa çoktan almıştık bu şanzımanı...

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 07 Haziran 2009, 13:44:07
Hımmm ilginç zam gelmiş :) Kısmet!!!

Alternatifleri değerlendirecez ben bikaç yerle pazarlık yapayım çünki senle birlikte 2 şanzıman alınacak.. 2 sini 600-700 e ayarlarız sanırım...

buraya yazmak zorunda kladım benimle iletişime gecermisin önemli (mami_suskun@hotmail.com)