Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kendi Çekimlerimiz - Sayfa 72

Kendi Çekimlerimiz

Başlatan Tholl-ga, 12 Nisan 2007, 20:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

sirhot

Çok güzel resimler Abdullah abi.Ellerine sağlık...

nizam

abi o yaratık ne ya patateslerin arasında ıstakoz gibi ? :p
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

vw6n

;D ;D ;D Nizam Allah iliğini versin ne patatesi taş onlar o yaratıkta yengeç ama değişik bi tür ıstakozun biraz küçüğü karaya çıktığında bir süre sonra ölüyor.

nizam

Alıntı yapılan: sortie34 - 07 Temmuz 2008, 22:04:25
;D ;D ;D Nizam Allah iliğini versin ne patatesi taş onlar o yaratıkta yengeç ama değişik bi tür ıstakozun biraz küçüğü karaya çıktığında bir süre sonra ölüyor.

::) :p :-[ :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yunus EMRE

nizam

gecen hafta cumartesi bostacı sanayide toplanan bir kamlumbağa eralp ve oğzu saygılar

hasip ustanın orası adamda ki vw bilgisine hayran kaldım ansiklobedi gbiydi bu aracın fotlarını çekerken bana baska bir kaplumbaga gösterdi komple elden geçmiş siyah için henüz toparlanan motoru amerikadan gelmiş 130 bg vos vos felaket bişiydi fotosunu çekmedim izledim sadece ustada da t2 vardı lpg li  >:D

vw 1300

Yunus EMRE

vw6n

Ooo Nizam süpermiş çok orjinal bişey teybine kadar :o

nizam

bahçemden iki görüntü kestane ağacının yaprakları arasında sephia denen çekim modu ve normal çekim modu mot. v3İ

Yunus EMRE

volksport

Vosvos olayı iyiymiş toplansın tabi yavrucak... Genç nesiller araç görsunler... Newbeetle falan tamamda yerini tutmaz di mi :)

lostys

Alıntı yapılan: sortie34 - 07 Temmuz 2008, 22:04:25

abi o derede mi çektin o yengeci ? orda mı yaşıo  :o

Ouzoo

Abi denizden, dereden çıkarmıyon ördeği ya  :D
Nizam eyv.. Canavar çok güzel olucak görünüyor, renginden konsola kadar maşallah :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

AhMeTH61

Son resimler süper ya..
Abdullah abi börtü böceğemi verdin kendini naptın  ;D

volksport

Polo Kardeşliği, Muharremin Kuzeninin (M.Saygı) çekimi eline sağlık kardeşim...