Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kendi Çekimlerimiz - Sayfa 113

Kendi Çekimlerimiz

Başlatan Tholl-ga, 12 Nisan 2007, 20:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

131 servizio body kit Antalyada Polyester dunyasında sadece bu araba için üretilmiş 20Hp artırıp 30 Hp düşürüyormus  :)

suskun

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 07 Aralık 2011, 23:38:51
131 servizio body kit Antalyada Polyester dunyasında sadece bu araba için üretilmiş 20Hp artırıp 30 Hp düşürüyormus  :)
polyester deil mete bakkal rafından yapmışlar  ;D ;D
H.G WORKS

golfüçyüs

;D ;D ;D ;D ;D ;D

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 07 Aralık 2011, 23:40:08
polyester deil mete bakkal rafından yapmışlar  ;D ;D
alllaaaaah daha fenaa abi lafımı geri aldım  :D

gültekin77

;D ;D ;D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cengizhan_mk3

o passat benim mahallede duruyo  :D :D :D  hamit usta sana hiç laf atmıyorum sen anlarsın belki gerisini  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

suskun

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Aralık 2011, 17:21:37
o passat benim mahallede duruyo  :D :D :D  hamit usta sana hiç laf atmıyorum sen anlarsın belki gerisini  >:( >:( >:( >:( >:( >:(
resmi araçtaydım göreve geldim vallaha yoksa ayıp ettiniz antlyayı arardım komple  :sevgi:
H.G WORKS

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

çok güzel abi eline sağlık yaşanası yerler valla  :tamamdir
H.G WORKS

Mk1GTI

Evet hamit.. 1995 yılında ağaçlandırma yapıldı şimdi kocaman bir orman var orda. Zamanında köyün muhtarı dayımdı ben bile kızmıştım ormana verilince o araziler ama şimdi görüyoruzki türkiyeye yeni çiğerler ve insanlara güzel bir doğa hediye edilmiş..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

aynen abi valla tek tek çalışandan tohum atandan sulayandan kollayıp koruyandan allah razı olsun  :tamamdir
H.G WORKS

STAK67

erşan abi o avatardaki nee :D

panik

Alıntı yapılan: STAK67 - 11 Aralık 2011, 14:07:43
sanrım iki üç gün önce ilana çıkan nadide güzelliği aldı...

Mk1GTI

Alıntı yapılan: STAK67 - 11 Aralık 2011, 14:07:43

Olma ihtimali yüksek ama sorunlar var çözebilirsek..