Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kendi Çekimlerimiz - Sayfa 87

Kendi Çekimlerimiz

Başlatan Tholl-ga, 12 Nisan 2007, 20:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Helal sana Oktay abim bende senden bunu istiycektim bi yakalayamadık şu fareyi ha bi yakalasam dicem nerelerdesin sen diye ama  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: gokhanficici - 27 Ekim 2009, 20:05:27
Helal sana Oktay abim bende senden bunu istiycektim bi yakalayamadık şu fareyi ha bi yakalasam dicem nerelerdesin sen diye ama  :sevgi:

Bune lan şehirde seninkinin yaramaz ikizimi var ne. :t :D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 27 Ekim 2009, 20:06:40
Bune lan şehirde seninkinin yaramaz ikizimi var ne. :t :D
Sorma kanka fare gibi hain yakalayamıyosun sokak aralarından kaçı veriyo aynı abimin gençliği ama yerini mekanını öğrendim bide sahibini yakalasam ama kanka görücen çok süper bişey ya  sahibindende GTI yazıyodu abim araba pazarında denk gelmiş dizel demiş sahibi  :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: gokhanficici - 27 Ekim 2009, 20:20:14
Sorma kanka fare gibi hain yakalayamıyosun sokak aralarından kaçı veriyo aynı abimin gençliği ama yerini mekanını öğrendim bide sahibini yakalasam ama kanka görücen çok süper bişey ya  sahibindende GTI yazıyodu abim araba pazarında denk gelmiş dizel demiş sahibi  :D

Ooo ozaman tam benlik. :D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Tolga abinin nameleri. :tamamdir Süper abi harika çekimler her zamanki gibi. :tamamdir :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Çok başarılı çekimler tebrikler Tholga abi  :tamamdir

GolfMk1Diesel

Kendi çekimim değil ama çok güzel. 8)
Kılıçoğlu Garage.

Atay

Food's life! Learn it.

®oyal

03-02-2010 MESKEN /SİTELER

®oyal

lostys

Abimin bugün çektiği resimler. Henüz araç trafiği yok ben gitçektim sakın gelme dedi :) ekmeği bile traktörle çıkartmışlar yukarı :) ama yarın gidiceeem :D macera isteyen var mı ? :D

Ekşidere Dağ Ilıcası

GolfMk1Cabrio

[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/7153/zqambler030.jpg[/img]
Sonunda telefonumu değiştirdim ilk kar yağdığında çekmiştim ama yeni yükleyebildim fotoyu bizim balkondan... BURSA:Nilüfer-Ertuğrulkent  :tamamdir