Polo Torpido Kilidi

Başlatan Belmond, 24 Mayıs 2009, 19:50:39

« önceki - sonraki »

Belmond

arkadaşlar;
torbidomu açamıyorum fakat kilit'leye biliyorum aç klıpsi sol boşta gibi nasıl açabilirim yada nereden bulurum?

hzmusa

Aynı sorun geçen hafta bana oldu.
Sanırım içindeki plastik kırılmış benim ve o yüzden mekanizmayı açmıyordu. Bir arkadaşım zorladı ve açma kolunuda kırdı ve böylece mekanizma ortaya çıktı ve açabildim.
Ancak şu an açma kolu yok yani kırıldığı için sadece açıkta mekanizmanın demirini iterek açıp kapatabiliyorum.
Boş zamanım olduğunda değiştirecem onu bekliyorum.

Belmond

sorunumu çözdüm batı otomotivden orjinelini aldım taktım 48'tl ye aldım.
ilgilendiğin için teşekkür ederim.....

hzmusa

Rica ederim.
48 liraya aldığını yazmışsın eh pek ucuz sayılmaz ama normalde bende bu kadar tahmin ediyordum.
Bende değiştirecem bir ara inşallah.

polomer

iki küçük mıknatıs, kilitten feragat, sıfır maliyet :)
birde sol taraftaki sigortalık kapagında da aynı mekaniz ma var ben sonradan fark ettim bi ara mıknatısları sola aktaracam.

Ouzoo

Benimde alt topido kilidi bozuldu, değişmek lazım bi ara çok işime yarıyor o göz
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

06onur

Torpido kilit açama kolum kırıldı. Dyson silikonla tutturdum şimdilik sorun yok. Bilgilerinize
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

emir18rebrov

nasıl nerden tutturdunuz?

06onur

demir kısma geçen plastiği aktivitör spreyli bir hızlı yapıştırıcıyla tutturdum. O açıyor  çekince ama kol elimde kalıyordu. Açama kolunun üst arka kısımlarına Dyson silikon(metal tüpte tabancayla sürülür) sürdüm. Önce 404 silikon denedim o tutmadı. dyson kuvvetli o tuttu. Siyah olsa daha iyi olurdu benimki beyazdı beyaz yerler çok olmasada biraz çirkin duruyor. Arka siyah olduğundan siyah belli olmaz.

emir18rebrov

bu dyson nerlerde satılıyor.silikon dimi bu

cihanpolo97

arkadasımız bahsetmiş direksiyon altındaki sigorta çekmecesinin ordakini kibarca cıkartıp diğeriyle rahatlıkla değiştirebilirsiniz bende öle yaptım şahaneee olduu dierinede güzel bi yapıştırıcıı vw mühendilerine taş çıkarttı :) herkese kazasız günler

emir18rebrov

bzm pololarda direksiyonun orda çekmece yok

06onur

sigorta çekmecesi bizde yok. Dyson silikon boyacılarda oluyor genelde ve ya hırdavatçılarda 6tl

emir18rebrov

sigorta çekmecesinde torpido kilidine benzer kapak yok ki

peki nsl oynatıosunuz kilidi şimdi
ben anlamadım yapştrma şeklinzi