1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız?

Başlatan golf1909, 25 Nisan 2007, 12:05:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf1909

Arabanın bakımlı olmasına gore fark eder bu bıulıyorum  ama ortalama kac km/h yapar bu araba? ? ? ? ? ?

netguarder

Ben Fsi 1,6  ile 190-195 i gördüm, zaten dahada gitmedi:)  bide üstüne üstlük gaz kesti, yani 200 ü görmüyor malesef

Erhan

Niye görmesin 200, 6. Vitese taksaydın  :) tabi 6. Vites uzundur baya eğimli bir yol iyi olur.

golf1909

demek benım kertekele fenaa gıtmıyormus:D bende  gazda 195 basdım..zaten benzinde allah ne werdi ise gidiyor.bizim buralarda sonuna yakalamaya yetecek yol yok: :D ama bızım kadranımız 260 almanlar bişe biliyor kı koymuslar  degıl mı? ;)

Erhan

Her golf e farklı kadran yapmak yerine, maliyetinden ve daha kolay olduğu için 260 kadran koyuyorlar.  :)

golf1909

ARDAcan

6,5de devir kesti, bagajin hepsi dolu ve 5 kisiydik
205 gorduk oto. 1,6 golf ile

cemalanya

her sabah köprüden anadolu yakasına geçerken yokuş aşağı rahat 200 görüyorum bi kerede adapazarından istanbula dönerken 4 kişi varken gayet uzun ve rahat olan yolda 200 gördüm

SPoRTeXHauST

Son sürat herkeste aynı gibi :) 4 kişi doldurup denemedim ama 1 kişide aynı  :toki

Yokul aşağı 350 görseniz nolucak yahu. Adı üstünde yokuş aşağı.

Erhan belki benim kazmalığımdır ama Audi 1,6 FSI yi bende götüremedim :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

SkY

düz yolda 195i geçtiğimi hatırlamıyorum bende 1.6 8v ile...
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!

no_fear

Bizim araba 2004 model 1.6 comfort  ama pek kullanılmış değil şu anda arabanın km si 26 000 civarı şişey biz en son otobanda 200 ü gördük tabi yol biraz eğimli olmasından kaynaklandı ama motoru daha fazla zorlayamadık bu rada araçta 3 kişiydik  ;) :) 8)
GOLF 1.6 COMFORT

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Erhan

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 14 Mayıs 2007, 08:53:26
Erhan belki benim kazmalığımdır ama Audi 1,6 FSI yi bende götüremedim :)

yok öyle olur mu  :) rüzgarı tersten yemişindir alihan hocanın dediği gibi  :)

fsi larda 5.vites 195 gibi mi bitiyordu bi ara hesaplamıştık ama şuan hatırlamıyorum 6.vites aşırı uzunsa daha devir çevirmeye gücü yetmiyordur.