G60
GTI 16V
|
Bana ver sen filtreyi  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
evet ilginç adamlar  birde bişi soracam sana bizim arabalarda filtre takınca pek iyi olmuyor gerçi sen daha iyi bilirsin işin motor kısmıyla daha çok ilgili olduğun için devir sapıtıyor ve benzin kokuları geliyor elimde güzel K&N filtre var taksammı diye düşünüyorum ama hiç girmekte istemiyorum filtre işine bu dediklerimden dolayı evde öyle duruyor filtre bir akıl fikir alayım senden ve ya arkadaşlardan dedim hocam 6n2 lerin motorlarina hakim degilim ama olay su..pololarda acik filitreyi nere takarsan tak verimsiz olur cunku kaput alti dar.....kutu ici filitre le beraber hava filitresi kutusunda ufak tefek ama buyuk islemler yapmak gerekiyor yada bmc cda denilen bir kit var piraz pahali onu alip gene guzel bir beslemek gerekiyor.... ben motor ile ilgiliyim ama daha hic bir sey yapmadim....... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
anladım BMC nin kitlerini yabancı forumlarda Pololarda gördüm o verimli mi diyosun  hocam acele etme yavaştan yaparsın ama sonuç tam olur  arabanda kız gibi maşallah
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Bana ver sen filtreyi  . başka birinede sözüm var Osman duruma göre bakarız 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Kız gibi arabası tabi.Basmaya kıyamıyorum diyor Sportline ile bize gaz veriyor  . Zaten bana filtreyi versen napacam.Anca bilgisayarın fan filtresi olur ondan.  .Palioda sök fitreyi gitsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
insan polo ya bir sardimi cikamaz isin icinden.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Steppenwolf
Quattro on Ice
|
alihan bigün beraber gidelim istersen, ben eskiden çok gittiydim belki hala beceririrz öldürüp almayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
gidelim hocam....ben varim....zaten tek basina gidince sikici oluyor......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlefrog
|
elvan otonun karşı sırasında çok fazla var özellikle 8-10 tane 6 n va r ve ikisinde ufak tefek modifikasyonlar var ben geçen hafta sol far ve sinyal aldım elvanın karşısında bi abiden fena bi fiyat deildi ha bi de arkadaslar elvanın arka sokağı da fena deil haberiniz olsun:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
bursa osmangaziden seçkin oto. çıkmacı 532 453 63 02
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
Erhan
|
Hurdacıları ziyaret etmenin zamanı geldi, 1.6 piston ve kolları bide kranka bakalım ne kadar fiyat çekicekler, aslında yurtdışından polo gti motoru getirip parçalayabilirim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
ismini hatırlamıyom.kartvizitte yazıyor.pazartesi yazarım. motorlar duruyodur tahminim.4 tane de golf 1 jantı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
golf 1 jantı derken ats cuplardanmı bahsediyorsunuz ..eğer öleyse 15"mi 13"mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
golf 1 jantı derken ats cuplardanmı bahsediyorsunuz ..eğer öleyse 15"mi 13"mi?
valla şimdi ne desem yalan olur.hafızayı beşer nisyan ilan malumdur diye bir söz var hani. 2 sene önce gittiydim. net hatırlamıyorum. ats arıyorsan forumdan no fear satıyordu bir ara. sahibinden com yedek parça bölümündede denk geldiydim bir ara. bulursam linkini koyarım
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
corrado_g60
CORIMP