burda oto serhat var sağolsun ikinci el konusunda tek geçerim...geçen aks kestiğimde sıfır denilebilecek kdr temiz komple aks bağlantıını(körük,bilya seti,mafsal,celik vidalar)25 ytlye aldım...geçen günde golf 2 nin gösterge panelini 40 liraya aldım...gerçi kafam karışık biraz mk2lede 100kmde yaktığı yakıtı gösteren bölüm varmı?mk3 olmasın bu:)
dijital saatten bahsediyorsun sanırım mk2 gostergelerindeki ne guzel ucuza buluyoursun sen.. ben burda hurdacılardan aldıgım fiyatın 15 lira dusugune aynı malın sıfırını alıyorum.. dusun
dijital saatten bahsediyorsun sanırım mk2 gostergelerindeki ne guzel ucuza buluyoursun sen.. ben burda hurdacılardan aldıgım fiyatın 15 lira dusugune aynı malın sıfırını alıyorum.. dusun
yok dijital değil bnm dediğim...saatin üzrindeki ledlerin tam üstünde bildiğimiz çubuklu sekilde..elinde mk2 gtı ın göstergesi olan varsa koyabilirmi ben cektim resmi fakat kamera canda...
Nizam bahsetmişti o taraflarda öyle bir yer olduğunu. Biz de gidecektik oraya ama fırsat olmamıştı. Bir uğra istersen, neler var içerde bir bak. Ona göre taarruz yaparız