Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!  (Okunma sayısı 68236 defa)

Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« : 03 Mart 2009, 20:20:52 »
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

VW T4 kullanıcısıyım.Aracımın krank kasnağından ses geliyordu ve değiştirmek için Trabzon'da Erzurum yolu üzeri AYDOĞAN OTOMOTİV VW özel servisine gittim. Parça hakkında bilgi verdiler. Takacakları parçanın orjinal olup 1 sene garantili olduğunu söylediler. Herhangi bir sorun çıkarsa hallederiz dediler.

Neyse Krank kasnağını değiştik. 350 tl. Değişimden sonra eve gittim ve arabayı stop ettim. Sabah kalktım marşa bastım yine başladı gur gur gru seslemeye. Bir daha servise gittim krank kasnağını değiştiler. Bu olay 3 kez oldu. 2. değişimde şunları söyledim.

Eğer böyle birşey olursa parçayı iade eder işcilikten düşer paramı geri alırım. O kadar mazot yakıyorum buraya dedim. Servis sahibi tabi olsun ne demek dedi.

Neyse en son gitmemde dedimki bu böyle olmayacak paramı geri verin. Servis sahibi bana olmaz dedi. Yeni parça takarsın ona yeni garanti başlatırım dedi. Yani sözünde durmadı.

Artı olarka gereksiz yere gergi bilyalarımı değişti + V kayışını.

Elimdeki fatura ile tüketici haklarına gittim, Heyet kararıyla 1,5 ay sonra eve mektup geldi. Delil yetersizliğniden haksız duruma düştüm.

İkincisi Trabzon Değirmendere'de Öze VW Servisi Nurettin Usta!

Vakum pompasını tamir etti.Tamir etmeden önce dediki ben yapınca daha bozulmaz sorun çıkmaz.Bende sorun çıkmasın dedim. Neyse yaptı vakum pompasını 1 günde pompa bozdu.Hesapta tamri takımını değişti.Gittim dedimki bu olmadı bunu yapın. Bu olmaz dedi. Nasıl olmaz dedim bana sorun çıkmayacağını söylediniz dedim. Neyse müşterisinin yanında iyi bir fırça attım. Bastım gittim.

Arkadaşlar bunlar karalama değil.. Ben daha yorum yapmıyorum. Belki ben haksızım!! Yorumu size bırakıyorum..

Güncelleme;

Bundan bir kaç yıl önce de Akçaabat Yaylacık da Akçaabat ÇPL lisesinin karşısında Grup Oto Servis, Alman Oto yedek parça adlı servisinde başıma gelenleri anlatayım. Bu serviste daha önceleri yağ bakımı vs yaptım, Allah için fiyat ugun ona lafım yok. Bir ara Golf Mk3'ün direksiyon simidini ve Transporter araca takabilmek için 17 mm yi 26 mm ye çeviren direksiyon mili aparatını aldım. Hatta aparata sitede üye olan parçacı arkadaştan aldım. Herneyse hemen servisin yolunu tuttum. Direksiyon simidini söktüler aparatı tornacıya götürmemi söylediler tornacıda biraz küçülttüm, daha sonra direksiyon knotak göbeğinin arkasında ki plastik ring de nbir tane tornacıda yaptırmamı söylediler onu da yaptırdım. Herşey bundan sonra başladı. Hesap da aracımı güvenip teslim ettiğim usta, eline kocaman bir çekiç alıp direksiyon miline geçen aparatı çekiçle mile geçirmeye çalıştı. Bunu yaparken ona zarar gelmesin diye uyarıda bulundum, usta ise; başka nasıl geçecek birşey olmaz dedi. Neyse direksiyonu bir türlü yerine takamadıktan sonra bu olmuyor diyerek eski direksiyonu taktı ve direksiyonum taş gibi oldu adeta dönmüyordu. Daha sonra servise geldim o yerine alışır plastik ring sert olduğu için öyle dediler düzelmezse gel yaparız filan dediler.

Bir kaç gün sonra gittim beni başından savdılar, bugün doluyuz işimiz var bir kaç gün sonra gel filan dediler, ben de kızdım gidiş o gidiş. Ama aracıma verdikleri zararı anlatsam şaşarsınız. Direksiyon mili, orta mafsal,alt mafsal bozuldu, askere gideceğim zaman bu işlerle uğraştım bir haafta boyunca sıkıntı çektim zar zor parça buldum dünyanın masrafını da üstlendim.

Servis sahibi. K.T isimli şahıs servise ilk geldiğimde , biz yaptığımız işin arkasındayız diyordu ama ne yazık ki arkasında durmadı. Bu sözlerimin şahidi de servis eski çalışan usta ismini hatırladığım kadarıyla MESUT ustadır, şu an değirmendere de özel bir vw servisinde çalışıyor. Bu servisin ise VW ile hiçbir alakası olmadığı servis sahibinin de aslında fren ustası olduğunu öğrendim. Ben hakkımı helal etmiyorum, bu sözümün de arkasındayım, eğer bilgilerimde bir eksiklik ve yalan var ise buyrun buradayım! Ucuz etin yahnisi yavan olur derler, sakın aracınızı yetkisiz kişilere teslim etmeyiniz!
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 15:44:07 Gönderen: ADEMÜÇÜNCÜ »

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2009, 10:10:42 »
bencede nurettın usa bır ıse yaramaz. yaklasık 300 lıra aldı ama hala bır sorunu gıoderemedıler. yazık haram olsun

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2009, 13:38:34 »
o adamlara güzel bir  :bekleriz: lazım.haksızmıyım?
Almanlar Mercedes ve Bmw'yi Satmak Volkswagen'i Kullanmak İçin Yaparlar.

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2009, 16:23:42 »
ademucuncu arkadasim,
bu devirde durust adam bulmak zor.balikesir yetkili servisle ilgili hayal kirikligimi yazmistim.
musteri her zaman haklidir ama her zaman kaziklanir.

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2009, 21:13:49 »
Evet arkadaşlar aynen öyle biz güven duyar servise gideriz hep kazıklanırız. Bazen yetkili servislere hak vermiyor değilim. 3-5 kuruş daha ucuz olsun diye özel servislerde daha beter kazıklanıyoruz ne yazık ki.

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2009, 21:15:07 »
Ve arkadaşlar sizden ricam ediyorum Trabzon'a yolunuz düşerse veya Trabzon'daysınız bu iki servise sakın gitmeyiniz. Aslında servisin ismini verip karalamak istemezdim ama isimlerini vermesekte diğer servisler güme gidecek.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2009, 21:15:47 Gönderen: ADEMÜÇÜNCÜ »

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2010, 15:24:54 »
herkese merhaba

geçtiğimiz hafta 2000 model bir golf sahibi oldum ve işim gereği Gümüşhane'deyim. Buralarda volkswagenden anlayan adam bulmak zor haliyle...

Trabzonda hangilerine gitmeyeceğimizi anladık, Aydoğan Otomotiv ve Nurettin ustaya gidilmeyecek...

Peki arkadaşlar Trabzon'da önereceğiniz özel servis var mı?

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2010, 20:04:09 »
arkadaşlar sanırım bu vw sahip olmanın cezası gibi bişey ...arabalar on numara iyi güzel ama arıza yapmayacak ...dua edecksin hele bu taraflarda iseniz yandınız ....hadi para verelim tamam ondan geçtik de ulan adam akıllı iş yapın yada deyin ben yapamam kardeşim bizde başımızın çaresine bakalım yani....herşey iyi niyetten dürüstlükten geçiyor...ama ara ki bulasın...nerde kaldı ki sen gitmiş sanayide araıyosun....

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #8 : 09 Mart 2010, 13:47:41 »
evet arkadaşlar adem arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum. Çünkü aynı yerlerle ilgili ben de sorun yaşadım. trabzonda iyi bir vw özel servisi yok malesef. arızalara kesin teşis koyan da yok, ben bu arızayı bulamadım diyen de yok malesef. saygılar.

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2010, 23:15:09 »
Arkadaşlar bundan bir kaç ay önce aracım bora da direksiyon kutusu sorunu çıktı. Önce aydoğan otomotivle yaptırmak için anlaştım. ama sonra başka bir arkadaşın tavsiyesiyle Nurettin Usta denen adamın dükkanına gittik. (Zaten Trabzonlu değilim servis tanımam) Bu şahıs kendini öyle methettiki kendisinin yaptığı arabada hiç sorun olmazmış. Türkiyenin öbür ucuna kadar gidermişim. Neyse Aydoğandan vazgeçtik verdik bu adama. 500 tl aldı. Arkadaş tanıyor diye fatura bile almadık güya güvendik. Araba bozulursa gel dedi. 1 Hafta bile gitmedi araba. Yanına gittiğimde bakmadı bile. Arabayı kaldırmadan pompa atmış pompayı değiştirmem lazım dedi. Kafam bozuldu aldım gittim arabayı Aydoğana. adamlar istemeye istemeye benim arabaya baktılar. Sonuçta haklılar yaptırmamıştım onlara. Allah bilir kutuyu bile değiştirmemiş. Gözümle gördüm yağı yukardan dolduruyorlar altından çıkıyor. Yazıklar olsun dedim. Sonuçta haklılar yaptırmamıştım onlara. Neyse 600 tl de onlara verdim. Şimdi hiç bir sorun yok. Aydoğana gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ama Nurettin denen herifi asla önermemmm. Benim gibi paranızla rezil olursunuz. :'(

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #10 : 18 Ekim 2010, 12:41:48 »
arkadaşlar benim arabada bi ses sorunu çıktı . golf 5 başlığı altında çıkan sorunu yazdım .
ben ilk yetkili  servise gittim eğer yaptırmayı düşünmüyorsanız 250 tl hata tepit ücreti var dedi .
bugün tekin ustaya gittim durumu anlattım . hemen anladı sorunu . aracı bilgisayara bağladı ve ses çıkaran parçayı çalıştırdı .
aynı ses çıktı . ses normalmiş zamanla çalışan parça ses yaparmış .
parça motodaki egzoz gazlarını dışarı atan bi fanmış ilk çalıştırmada etkin olur . ikinci çalıştırmada susarmış .
biz arıza olarak görmeyiz bu sesi sorun çıkarmaz dedi .
yetkili servisine gimiştim ilk önce onlar arabayı bırakman gerek . bi biz ilk kontağı vuralım falan dediler ama tekin usta hemen bildi sorunun ne olduğunu .

yetkili servisine veya başka bi servisine gitsem , kesin başka bi arıza bulur  belkide motoru değiştirirlerdi . hele sanayide bildiğiniz iyi bir usta yoksa dikkat edin .aracın motorunu bile değiştirmeye kalkarlardı belkide

Trabzonlu arkadaşlara tavsiyem Tekin usta var fatih sanayi sitesinde .dere tarafında "dost oto" .ama sizi yanıltmış olmayaym .   daha önce bahadırada çalışıyordu ayrılıp kendi servisini açmış  . dünya dokuzuncusu vede 4 kere türkiye birinciliği varmış yapılan yarışmalarda . öyle diyorlar. bu işin profosörü diyolar onun için . sizde duruma göre bi değerlendirirsiniz. tabi gidersiziniz memlun kalırmısınız bilemem ama ben memlun kaldım . .
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2010, 14:56:35 Gönderen: syreen »

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2010, 21:41:52 »
Arkadaşlar,ben de size katılıyorum.AYDOĞAN özel servise sakın gitmeyin.Kullandıkları parçalar kesinlikle orjinal falan değilk sadece uyumlu parçalar,ancak alınan ücret DOĞUŞ yetkili servis ücreti gibi.Parça fiatları örneğin :fren diski BALO marka piyasada 35.00 tl iken adamlar bunu 80 liraya takıyor.Bununla da kalmayıp 150 lira gibi profesör muayene ücreti alıyorlar.Zaten tamir falan yok,herhangi bir ustanın da rahatlıkla takacağı cisten parçalar.Bence internetten (Parça treni.com-Otostart gibi)parçalarınızı sipariş edin herhangi bir ustaya taktırın.Yarı yarıya avantajlı olacaksınız.Elektronik aksam için farklı ustalar düşünülbilir.

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2010, 22:28:53 »
ADEM KARDES SEN YANLIS USTALARA GITTIN İŞİNİN BILEN ADAMLARA NEDEN GITMEDIN KI. TRABZONDA TEKIN USTA VAR DOST OTO DIYE. İŞİNIN USTASI DEGIRMENDEREDE OT PAZARIN ARKASINDA DERE TARAFI BIRDE ORAYA GIR BAKALIM MEMNUN KALIYON MU KALMIYON MU. NEYSE YINDE GECMIS OLSUN DILEKLERIMLE..
I ♥ German Style

Ynt: Trabzon'da ki Özel VW Servislerine Dikkat!
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2010, 22:30:50 »
herkese merhaba

geçtiğimiz hafta 2000 model bir golf sahibi oldum ve işim gereği Gümüşhane'deyim. Buralarda volkswagenden anlayan adam bulmak zor haliyle...

Trabzonda hangilerine gitmeyeceğimizi anladık, Aydoğan Otomotiv ve Nurettin ustaya gidilmeyecek...

Peki arkadaşlar Trabzon'da önereceğiniz özel servis var mı?

HOCAM TRABZONDA DOST OTO VAR TEKIN USTA VW CI DEDIN MI TANIMAYAN YOK TAVSIYEM ORASIDIR
I ♥ German Style