keşke biraz araştırsaydınız garanti kapsamından çıkarmı diye...bide bu periyodik bi bakım değilmiş neyse yaptırmışınız artık iyi günlerde eskitin yeni balatanızı:) kaç km deki baskı balatayı yedi merak ettim:s
10bin kmd yedi diyebilirim hatta uzun yola çıkıcaz diye araba daha 8500 km iken servise götürüp 10bin bakımını yaptırmıştık. 10 bin bakımdada sadece yağ değişimi yapılıyomuş 177 ytl haşırt

Servisten aracı almaya gittiğimde sökülen parçaların aracın içinde olmadığını gördüm gökülen parçaları istedim Getirdiler. bende ben nerden bilim bunları benim araçtan söktüğünüzü dedim, benim bildiğim araç garantiden yada kaskodan yapılmadığı sürece sökülen parçalar aracın içinde teslim edilir.
yok sizin parçalar dediler bende uatmadım fazla eve geldim parçalara baktık bi parçada kusur gördüm onu başka bi servise gösterip bilir kişiden kullanım hatasımı parça hatasımı onu öğrenicem.
çünki hep çoğu kişiye kullanım hatası diyip kaptırıyorlarmış. iice huylandım. doğuş otonun maslakta yeri varış galiba oranın servisine göstericem. adamlar sadece balatayı değişse neyse baskı balata volan bilya komple değişmişler.