istanbulos34
Fatih
Otomobili: Ford Fiesta
|
ARKADAŞLAR BİLDİĞİMİZ KALİTELİ İŞCİLİK,UYGUN YEDEK PARÇA VE İŞCİLİK UYGULAYAN ÖZEL SERVİSLERİ BİRBİMİZLE PAYLAŞALIM... ÖNCELİKLE SİZE BENİM TAVSİYEM TOPKAPI TEKNİK OTO SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN SADECE VOLKSWAGEN GURUBU ÇALIŞAN OTO BERKAN'I YAZMAK İSTİYORUM TELEFON NUMARASI 0212 481 92 69 TEZCAN USTA VOLKSWAGEN PROFESÖRÜ:)
|
|
|
|
|
|
pOWERED by istanbuloSSS
|
|
|
|
|
istanbulos34
Fatih
|
ARKADAŞLAR KİMSENİN GÜVENDİĞİ BİLDİĞİ ÖZEL SERWİS YOK SANIRIM:(
|
|
|
|
|
|
pOWERED by istanbuloSSS
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Ankara olsa önerirdim  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istanbulos34
Fatih
|
eyvallah G60;)
|
|
|
|
|
|
pOWERED by istanbuloSSS
|
|
|
Suti
VW Tech
|
büyükcekmeceden başlayıp anadoluya doğru acılanE5 otoyolu uzerinde her VW servisine özel ve yetkili dahil en azından %90 ına girmiş cıkmış bi insan olarak ---ki bunda iddalıyım--- en son durağım Bostancı Sanayi Sitesi oldu
VWTECH Bostancı San. Sit G Blok No:2 0216 575 1149
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HkN
|
Wallaha fatihcim ben yetkili servisteyim biliyorsun.. özelden tahmin ederseniz de eski ustalarım var... ama maslak sanayide
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
büyükcekmeceden başlayıp anadoluya doğru acılanE5 otoyolu uzerinde her VW servisine özel ve yetkili dahil en azından %90 ına girmiş cıkmış bi insan olarak ---ki bunda iddalıyım--- en son durağım Bostancı Sanayi Sitesi oldu
VWTECH Bostancı San. Sit G Blok No:2 0216 575 1149
+vh1315....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
özellikle mk1-mk2 ve mk3 sahibi arkadaşlar. maslak atatürk oto sanayi 2. kısımda hakser oto var. hakan usta. kendisi aşmış biri. bu tip arabalarda bilgi ve deneyim en önemli olanı.
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|
ramcho®
|
ikitelli dolapder sanayi de ÖZEN OTO 549 09 49 yusuf usta Maslak sanayi ikinci kısım Güven oto numarasını hatırlayamadım ama yakın arkadaşim sahibi Ali usta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Transporter
|
UZAY OTO PİYALE PAŞA BULVARI TOPRAKLAR PLAZA 34440 KASIMPAŞA İSTANBUL Tel: (0212) 313 44 33 Faks: (0212) 361 40 10 E-posta: bilgi@uzayoto.com.trBizim Arabay Aldığımız Yer. Serviside Çok İyi. Biz Memnunuz. Tavsiye Ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
uzay oto Eyüp.. bir servisin sahip olabileceği en iyi elemanlardan.Müşteri için mükemmel bi temsilci.Az ahımı almadı ama orası ayrı  :d ekper bürosundan oğuz dan selamımı söylerseniz iyi tanır beni yardımcı olur 
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|
|
AIMGUARD
Otomobili: Volkswagen POLO 95
|
istanbulos34 arkadaşın söylediği topkapıdaki servise gittim triger kayışını değiştirmek istediğimi söyledim. devirdaim triger kayış ve gergi bilyası değiştirmenin 400 ytl civarı tutacağını söylediler bende vazgeçtim yetkili servis 250 ytl ye hepsini halletti. bence yetkili servislere sormadan fiyat almadan veya gerçekten güvendiğiniz bir usta yok ise en iyisi yetkili servise gitmek. parçaları da aksaraydan temin ettiğinizde sadece işçilik kalıyor. tabi güvenecek bir usta bulmak gerçekten hepsinden iyi.
|
|
|
|
|
|
gaz ver...
|
|
|
suggestion
Oğuz
|
triger kayışı gibi önemli bir parçayı aksaraydan alıpta aracınıza ve içinize nasıl sindirdiniz anlamıyorum  hocam + olarak yetkili servisin o fiyata bitireceğini hiç sanmıyorum ki aracınız bahsettiğiniz 95 model polo ise astarı yüzünü geçirirler  neyse hayırlı olsun ne diyeyim
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|