Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: İzmir'de VW servisi sıkıntısı çeken arkadaşlar  (Okunma sayısı 64615 defa)

Ynt: İzmir'de VW servisi sıkıntısı çeken arkadaşlar
« Yanıtla #42 : 18 Ağustos 2014, 15:32:07 »
Kendi arabamı alır iken, en yakın arkadaşımın babasının Özel Servis'te çalışması büyük etken olmuştu. Kankamın babası ile konuştuğumda bana daha önce yanında çalışan bir ustanın telefonunu verip adresini tarif etti. Buca Sanayi Sitesi'ni bilen bilir, Michelin bayisi Ece Lastik'in hemen karşısında Ulucan Oto adında bir yer açıldı beyler, 1 hafta oldu veya olmadı. ben ikinci müşterisiyim galiba  :) Çağrı ve Murat usta var ve inanılmaz ilgililer, ikisi de hep yetkili servislerde çalışmışlar ve bu işi cidden iyi biliyorlar. Sadece VW değil, Murat usta da Opel Egem'de çalışmış.

Geçtiğimiz cuma günü amortisör ve yayları taktırdım, jantlar takıldı, motor kapakları (plastik) değişti. metal bijon kapağı aldırdı, arka diskler sıfır takıldı ve alman markasıydı, yaldız boya ile tüm fren aksamını boyadılar ve 3 saat gibi bir sürede 200 TL verip çıktım oradan. Yeni açıldığı için müşteriye ihtiyacı var. İşi bilen ve bu kadar ucuza çalışacak usta bilmiyorum. telefonunu isteyen benden isteyebilir. İnşallah işinizi görebilirler.

Murat usta dediğiniz iki tane Murat usta var İzmir e geldiğimde arkadaş vasıtasıyla tnaışmıştım. EMİN OTO dan bahsediyorsuuz sanırım işinde bir numaradır