Avatarımda ve imzamda gördüğünüz Polo 'ma 1 Ton Siyah Film Yaptırmak istiyorum, İstanbul'da bu işi nerede yaptırabilirim, kaliteli bir film yaptırmak istiyorum. Benim aklıma Sonax geliyor ama, birde size sorayım dedim!
valla oğuz bendeki orta seviye idi,istanbul da da 2 kere polisle sorun olmuştu ama söktürmemişlerdi ama en son muğla da polis direk çizdi camların hepsini...bana söylediğide her türlü film seviyesi ne olursa olsun yasak..
Deniz ben hiç kulanmadım bilmiorujmda..kullanan halil abiye muğlada çıkarttılarsa istanbulda hiç affetmesler sanırım çnkü güneyde cam filmi belli bir nomeroya kadar yasak olmadığını biliyorum ben.
şimdi tek kapılı polo oldugu için ön cam( sürücü koltugu camı) bıraz buyuk ya, hani siyah film daha hos oluyor bu araclara,yoksa aracın içi çok fazla gozukuyo ya
şimdi tek kapılı polo oldugu için ön cam( sürücü koltugu camı) bıraz buyuk ya, hani siyah film daha hos oluyor bu araclara,yoksa aracın içi çok fazla gozukuyo ya
istanbulda cam filmi sorun olmuyor sadece jandarma trafiğin bulunduğu kesimlerde biraz daha kıllık yapıyorlar..