abulentturan
|
Golf 90000 bakımını uygun fiyata orjinal parça kullanarak yapacak yetkili servise gitmediğim için beni pişman etmeyecek acık adres ve telefonunu bildiğiniz servis önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: 1991 GOLF CL 1600 TD
91 GOLF II 1600 TD
|
ostim oto sanayii sitesi 8. sokak EKİM OTO ÖZEL SERVİSİ HAKAN YEŞİLOGLU ve özgür usta var ikiside vw grubun temelinden gelmeler kendi dükkanları ben hep oraya götürüyorum piyasadan 5 lira fazla alıyorlar ama işlerini iyi yapıyorlar AYRICA citröen ve pegoeut araçlarıylada ilgileniyorlar..
|
|
|
|
|
|
aşıksan vur saza şöförsen uy kurallara!!!
|
|
|
abulentturan
|
Eyvalah ismailtunca81 Aldım adresi; Sen şimdi git ostimde hakan ustayı bul aracı ona emanet et 90000 bakımınıda yapar tüm sorunlarını da halleder için rahat olsun diyosan 1 haftaya kalmaz selamını götürürüm Hakan-Özgür ustaya. Ankara'da Doğuş'un ağına takılmaktan kurtaracak diğer önerilerede açığım. teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Şaşmaz sanayide Özdem OTO'ya da götürebilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
91 GOLF II 1600 TD
|
her türlü başkan hemen yanında parçacı var zaten orjinal dilersen orjinal çakma dersen çakma müşterinin talebi dogrultusunda parça takıyorlar zaten ben kendi arabamı gözü kapalı bırakıyorum gösterdiğim yeri bir daha göstermedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abulentturan
|
Tavsiyeleriniz için teşşekkürler; Ben takan olmaz diye düşündüm ama yeterince doyurucu cevaplar aldım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tunal
|
Şaşmazdaki Aydınlar Özel VW servis hakkında bilgisi olan var mı? teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tunal
|
vallahi ben de onun icin sormustum.Benim de golf 4 un rolanti sorununu 4 kere ayrı ayrı zamanlarda gidip bir suru zaman ve para harcamama ragmen cozemediler. Bir de triger+baskı balata+10000 bakımını max 1050YTL ye yaparız dedikten sonra arabayı almaya gittigimde 1400ytl ye yakın bir hesap çıkarttılar.bir daha gitmeyecegim (borcumun 150 ytl sini ödemedim)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noniam
noniam
Otomobili: Polo 6N 1.4 16V
|
Benim polo da da rolanti sorunu vardı gittiğim serviste 5 dk da hallettiler hemde bedavaya  boğaz kelebeğini iyice temizledi sonra saat gibi çalışmaya başladı. Benim serviste Ere den ayrılma ustalar. Yıldırımlar sanayinde Can otomotiv. Tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
VW rules
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Şaşmaz'ın Batıkent tarafında Başkent Sanayii, Apo ve Murat Usta var.Özen Oto...Yanında eski Amerikan oto parçacısı ve hurdacısı var.İyi ustadırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugurbilgin
Otomobili: 1997 Polo Sportline
|
merhaba ben de polo sportline var 97 model. rölanti ve stop etme sorunlarım var. ayrıca 90000 bakımı yaptırmak istiyorum. hesaplı ve adam yemeyen bir yer arıyorum ankara'da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
91 GOLF II 1600 TD
|
ostim oto sanayii sitesi 8. sokak EKİM OTO ÖZEL SERVİSİ HAKAN YEŞİLOGLU ve özgür usta var ikiside vw grubun temelinden gelmeler kendi dükkanları ben hep oraya götürüyorum piyasadan belki 5 lira fazla alıyorlar ama işlerini iyi yapıyorlar AYRICA citröen ve pegoeut araçlarıylada ilgileniyorlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|