Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Detaylı Iç Temizlik Ve Koruma Nasıl Yapılır? Videolu Anlatım(trim,koltuk,taban)  (Okunma sayısı 67976 defa)

Merhabalar detailing ile ilgili anlatıcı , öğretici ve yeni başlayan dostlar için videolar çekiyorum.Bu videoların amacı hem detay seven kişilerin işini kolaylaştırmak hem de yeni başlayan arkadaşlara yol göstermesi açısından faydalı olacağını düşünüyorum tabi ki elimden geldiği kadarıyla üstadlara haksızlık yapıp haddimizi aşmayalım :)

Bu tarz videolar çekmek oldukça zor. Hem araçla uğraşıyorum hem de kamera çekimi ile.Ancak problem değil eğer düşüncelerimi gerçekleştirirsem güzel bir iş olacak.Yanlız sizden bir ricam var takdir edersiniz ki uğraştırıcı bir iş ve güzel motive olmak gerekiyor.Ricam şu videoyu beğenip youtube den yorum bırakırsanız benim için yeterli olacaktır ha bide abone olursanız mutlu olurum.

Videoda ki eksik kısım tavan temizliği , auto glym köpüğüm bittiği için tavan temizliğini ayrı video da anlatacağım.Şimdiden teşekkürler.Keyifli izlemeler :)

http://www.youtube.com/watch?v=RLmwTiFhTk0
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2018, 01:10:52 Gönderen: hardx »
Volkswagen POLO