sonda ki laf ii oturmus eralp eline sağlık.... olum tunc abiyle baklavalı resmi koymamıssın
sitede bi ozanımız vardı vardı bide edebiyatçımız oldu oldu..
Nizam, abi ne biliyim bakıyorum hep araba hep araba olmuşuz, biraraya gelmek için buluşuyoruz ama şu makinenin karşısına geçip bi iki dostluk pozu vermeyi unutuyoruz bunu dile getirmek istedim... Birazcık başarılı olduysam ne mutlu bana... Yakışır yeri geldimi Edebiyatçıda oluruz...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
Elimdeki görüntülerle yeni bi klip hazırladım ve bir eksikliğin farkına vardım arkadaşlar, aslında önemli olan dostluğumuz değilmi, çektiğimiz 100 fotoraftan anca 1 yada 2 sinde birlikte yada yanyana çekildiğimiz fotoraflar var, Önümüzdeki buluşmalarda dahada iyi dostluklar kurulması adına... Sevgilerimle
ya eralpciğim kusura bakmayın biraz geç oldu ama şimdi karıştırdım öyle gördüm yoksa daha önce yorum yazardım
Harika olmuş Eralp,ayrıca buluşmayı düzenliyen ve ayarlayan başta Faruk ve görünen görünmeyen kahramanlara teşekkürlerimizi bir borç biliriz.Nice sıcak,samimi, neşeli ve daimi buluşmalara.