Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: gençlik...helal olsun...transporter-[i]caravelle[/i]  (Okunma sayısı 2226 defa)

Çevrimdışı kadr1996

    Otomobil
    Transporter
    Şehir
    Denizli
gençlik...helal olsun...transporter-[i]caravelle[/i]
« : 04 Ağustos 2011, 13:31:33 »

Ynt: gençlik...helal olsun...transporter-[i]caravelle[/i]
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2011, 14:38:20 »
boşver kadir hız iyi bişey değil,daha bir gün önce gece 22:30 sularında Konya'nın Akkörü ilçesine giderken yol bomboştu gidiş geliş asfalt ilçe yoluda bulunca biran önce gidiyimde işimi halledip çıkayım dedim.Karşıdan bir ışık hüzmesi geldi kocaman tır kapatmış geliyor o da. Şimdi ağzıma almak istemediğim kelimeleri rahatlıkla kendisine söyleyebileceğim türden bir herif... Ne yol verdi,ne hızını kesti,ben ayağımı gazdan çektim ama Suzuki Swift araba ha deyince durmuyor,90'a falan düştüm düşmedim bununla yan yana bir geldik,solumda cam açıktı tırın tekerlerini hissettim, sağda ise  tekerlerim asfalttan çıktı şu yolun kenarlarında bulunan fosforlu taşlara santimle sıyırmaktan kurtardım ağaçlara çalılara sürte sürte toz duman içerisinde geçtim yanından ama Allahtan swift dar bir araba,şöyle diyim Golf olsa o genişlikle kesin vurmuştum :( Demek istediğim şu ki 80'le gitseydim herifin yol vermeyeceğini anladığımda yavaşlar sağa çeker dururdum ama 120-130 la giderken elin kolun bağlı. Hızdan kaçınmak gerek

Ynt: gençlik...helal olsun...transporter-[i]caravelle[/i]
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2011, 15:17:47 »
ortalama 15 gundur Turkiyedeyim. kendisini ve altindakini  hiz makinasi sanan ve altindaki aractan haberi olmayan kafasina gune$ gecmi$ genci yaslisi ve artisi kabadayisi hepsi turkiyede toplanmi$.alayina gider ceken bu insanlari ezdigniizde yaptiklari kar$isinda harbiden eziklikleri ortaya cikiyor.

zaten memlekette herhangi yerinde farketmez , cogu benzin fiyati nedeniyle hiz yapamiyor diger kesimide arabasindan dolayi yapamiyor ve deminde yazdigim gibi  e$kiya dolu. het höyt cekiyor sende ona yuruyorsun hemen geri viteste bekliyorlar kari kiliklilar.

ar namus ayagida yalan kalmi$ memlekette. aile ana baci tanimiyor bu kimliksizler.

bence ya$adiklari her$ey 1 degil 2 3 4 bedeb buyuk boyle insanlara o yuzden fazlasini veripte  manyak ediyorlar insanlari. HELAL OLSUN.

buarada  konu ba$ligina gelecek olursam hiz sorun degil surmesinii kontrol etmesini bilip saygi duymasinida bilecek bi $ofor . tipki futbolda teniste gureste vb vb nebiliyim sporda nasil fairplay araniyorsa oyle olmali.

80 100 120 gibi hizlarda kontrol saglanamiyor Turkiyede neden cunki herkes handikap yaratiyor. ayna kulturu yok yol sadeece benim degil demek yok alayina gider cekip rahat olun en iyisi benim diyen birsuru hamilton goruyorum yollarda. alayida max 120 gider 200 var ise oda alkol alirda gider herhalde 200de cacik sinirliyim bu insanlara kusura bakmayin arkadaslar ama hepsi bo$ insanlar icraat sifir. hizla  biyere varacaklarini saniyorlar beceriksizce!

Çevrimdışı kadr1996

    Otomobil
    Transporter
    Şehir
    Denizli
Ynt: gençlik...helal olsun...transporter-[i]caravelle[/i]
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2011, 12:49:30 »
dediklerinize aynen bende katılıyorum....düşünsenize....bi 100km/hız ile kaza yapmak var bide 150/km hız ile...yolda artisliği güzel oluyor ama....trafik hatayı affetmez!!!..zaten yollarda genelde radar var....hız iyi değildir...teşekkürler...
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2011, 12:49:41 Gönderen: kadr1996 »