METiN
Otomobili: 1.7 DTİ
|
Arkadaşlar ne kadar sanal ortamda da olsak birbirimizi daha iyi tanıyabilmek, birbirlerimizin meziyetlerinden faydalanabilemek maksadıyla lütfen herkez buraya meslegini ve yaşadıgı yeri, yaşını, vs. vs. tanıtıcı bilgilerini yazarsa iyi olacagı düsüncesindeyim...
istanbul-taksim-cihangir, 34 yaşındayım, 12 senedir bir firmanın ithalat-ihracat sorumlulugunu yapıyorum, (pnömatik makina aksamları) işyerim perpa ticaret merkezi ve Atatürk Hava Limanı Serbest Bölgede
|
|
|
|
|
|
|
|
 GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......
|
|
|
|
|
G60
|
Ben de yazayım o zaman.  Adım Osman, Ankara'da yaşıyorum. 20 yaşındayım, web tasarım ve bilimum saçmalıklarla uğraşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Edit: 22 ye yaklaşmışız yahu...
|
|
|
|
|
|
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: şehir içi minibüs ; şehir dışı otobüs
wolfsburg edition
|
atıf a. yaş 33 koceli doğumluyum ve kocaelinde yaşıyorum. işyeri ipraş 8 senedir çalişiyorum satınalma memuru.
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
Mehmet Büyükkeleş Konya doğumluyum ve burda yaşıyorum.. Piston imalatı ile uğraşıyoruz.. çocuklukltan beri çalışlırım fabrikada  eski ismi pistonsan yeni ismi ise MR PİSTON GÖMLEK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
tolga 26 yaşında doğma büyüme istanbul yeşilköylü bir ilaç firmasinda kalite birimindeyim hertürlü halı kilim travel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: AEE
Durağan.....
|
Abdullah bilgiç 1981 istanbul doğumluyum ve G.O.Paşada oturuyorum 10 senedir amcamın dokuma atölyesinde çalışıyorum (korse,dizlik falan lazım olursa haberim olsun) hobi olarak:mekanik,elektronik parçalrla uraşmak kendi çapımda web tasarımlarıyla uraşmak benim en huzurlu olduğum zamanlardır Evli ve bir çocuk babasıyım. iyi forumlar...
|
|
|
|
|
|
 Edeb ile gelen ,Lütuf ile döner
|
|
|
Suti
Otomobili: LazMobiL
VW Tech
|
Suat, '82 liyim YTU Metalurji ve Malzeme Müh. maden işi yapıyoruz, Istanbulun her an her yerinde olabilirim  1 tane başbelam vardı kaşındım 2.ciyi aldım altından kalkmaya calışmakla geciyo zamanım Tolga bilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
ben bilmem beyim bilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Ben İbrahim.85 dogumluyum.pazarlama bölümü okuyorum. Şuan Üsküdar'daki Mitsubishi Çamlıca Otomotiv'de satış sonrası işlemler ile ilgileniyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPoRTeXHauST
Otomobili: Golf IV
Volkswagen Türkiye
|
VWci kendini deşifre etmiyo hiç Adım Erdem, 20 yaşında askerlik hazırlıkları yapıyorum. Psikolojik hazırlık, başka bişey yok  Kendi işyerimizde ön muhasebeyle ilgileniyorum. Yer olarak İstanbul Anadolu Üsküdar, Avrupa Taksim, Beyoğlu taraflarındayım.
|
|
|
|
|
|
Vermek istemeseydi, istemeyide vermezdi.
|
|
|
GolfGti16VMk1
9th Golf Gti Mk1
Otomobili: Made in GERMANY
Volkswagen Motorsport
|
Selçuk 26 yaşındayım.
DELL Computer da Lojistik ve Teknik Destek Uzmanı olarak çalışıyorum. Gecem gündüzüm VW oldu artık.
Sanayi Sitelerinde geçiyo uyumadığım zamanlar :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
|
Ne çok çeşitli meslek grubundan insan varmış.  Bu arada sortie34 resimdeki oğlun sanırım, Allah bağışlasın. 
|
|
|
|
|
|
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
|
|
|
METiN
Otomobili: 1.7 DTİ
|
Selçuk 26 yaşındayım.
DELL Computer da Lojistik ve Teknik Destek Uzmanı olarak çalışıyorum. Gecem gündüzüm VW oldu artık.
Sanayi Sitelerinde geçiyo uyumadığım zamanlar :P
Valla Selcuk ne yalan söyleyeyim ben seni hep sanayide felan calısıyorsun diye biliyordum 
|
|
|
|
|
|
 GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......
|
|
|
|
|