geçen ozalitçide gördüm t-shirt baskı yapıyorlar ilk olarak aklıma bizde buluşma ve organizasyonlarda vwtr baskılı t-shirt giysek nasıl olur die düşündüm ve sizin görüşlerinizi almak istedim olsa nasıl olur (teşşekkürler g60 t-shirt )
https://www.tish-o.com.tr bu adresten bi tsort tasarlayabiliriz, sonrada onu toplu olarak sipariş veririrz ve guzel bir tsortumuz olmuş olur. bu adamlar dünyanın en kaliteli baskını uyguluyolar suanda tsortlere, nasıl fikir?
https://www.tish-o.com.tr bu adresten bi tsort tasarlayabiliriz, sonrada onu toplu olarak sipariş veririrz ve guzel bir tsortumuz olmuş olur. bu adamlar dünyanın en kaliteli baskını uyguluyolar suanda tsortlere, nasıl fikir?
ben buraya iş basvurusu yapmıstımda , çağırdılar gorusmeye felan gıttım haramiderede yerleri, ama çalışma saatleri pek uymadı, bide photoshop uzmanı istedileri,bende orta derece bilirim bu mereti. ondan öncede cnn türkte bi programa konu olmuslardı epey uzun anlatmışlardı kendilerini ,
Çılgın kar ediyorlar diyebilirim ama. 5 YTL'ye baskısız tişörtü al, 5 de baskı maliyeti olsa etti 10. Satıyor 24 YTL. Denemek için bastırıcam kendime bir tane bakalım nasıl kalitesi.
24 ytl çok pahalı değil arkadaşlar o kalitedeki baskı için..gerçi t-shirtü de görmek lazım...ben 2004 yılında 16 milyona yaptırmıştım tanesini..adet sayısı 25 di..
bu tish-o cnn-türk de bende izledim baskı kaliteleri iyimis amerikadan gelen bir sistem uygulanıyor malzemeye yapmak lazım konusup sayı fazla olacagından 24 ytl değil de farklı bi fiyattan olsun geriside bize kalmıs.... bide türkiyenini her yerine üç günde kargo ile teslim yapıyorlar ...
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
Kendime yaptım bir şey. Bakalım geldiğinde yazarım yorumu buraya, ona göre hareket edilebilir. Tişörtü gördükten sonra bende isterim falan demeyin. Kendime özel.
Scirocco seven fazla yok, istenmez sanırım. Bakalım baskı kalitesi falan istediğim gibi çıkarsa, bir kaç model daha çıkartacağım kendime. O zaman kudurursunuz sanırım bende isterim diye.