merhaba arkadaşlar konuyu yeni gördüm. yaş 26, öğrencilik askerlik bizde yeni bitti. hayatta vazgeçemeyeceğim şeylerden biri İZMİR diğeri VW olsa gerek. İzmir'de bir VW buluşması güzel olur. ama sadece bu kadarmıyız?
Bazılarının hayallerinin bittiği yerde, bizim gerçeklerimiz başlar...
ya yukarda bi kaf sin kafli cikinti olmus ama onuda idare ederiz ne yapalim (kardesim izmirliyiz diyoruz kaf kafli degil) Bu arada Adim serdar dogma buyume kok olarak izmirliyim ama 5 yildir avusturyada yasiyorum yasim 31 evli ve 3 yasinda bi oglum var. Heooinize buradan kucak dolusu selam guel izmirim ne guzel gorunuyor resimlerde bile. Insallah bu yaza gelebilirsem katilirim toplantiya aslinda kesin gelicem ama arabaylami olucak bilemiyorum.
ya yukarda bi kaf sin kafli cikinti olmus ama onuda idare ederiz ne yapalim (kardesim izmirliyiz diyoruz kaf kafli degil) Bu arada Adim serdar dogma buyume kok olarak izmirliyim ama 5 yildir avusturyada yasiyorum yasim 31 evli ve 3 yasinda bi oglum var. Heooinize buradan kucak dolusu selam guel izmirim ne guzel gorunuyor resimlerde bile. Insallah bu yaza gelebilirsem katilirim toplantiya aslinda kesin gelicem ama arabaylami olucak bilemiyorum.
serdar arkadasım en kısa zamanda ızmırde sızı aracınızla (ozellıkle)gormeyı tanısmayı bızlerde beklıyoruz
Bi kısmet olmadı izmire gelmek, çok merak ediyorum..Bu sene tatile giderken, geçerken uğrayabilirim
oguz bu sehır ole bır yer kı gecerken ugranmaz.bence tatılınından bır kısım ayır ve onu yaşa bu arada kordonda cafe de oturup ımbatı seyretmeyı unutma....
Bi kısmet olmadı izmire gelmek, çok merak ediyorum..Bu sene tatile giderken, geçerken uğrayabilirim
Oğuz bence geçerken orada kalacaksın Acemi birliğimi Manisada yaparken yemin töreninden sonra İzmire gitmiştik ailecek çok güzel biryer keşke fırsatım olsada tekrar gidebilsem
Evet gerçekten fotoğraflar çok şeyi anlatıyor, e birde yaşamak lazım..Bakarsınız dediğiniz gibi olur olympostan vazgeçebilirsem izmirde ımbatı seyrederim..Imbat günbatımı oluyor sanırım ya İzmirli birkaç arkadaşım var aylardır bir gevrek simit muhabbetimiz varki sormayın.. yanık, çıtır simite gevrek simit denir diyorum yok diyolar onun adı gevrek!! e abi o zmn izmirde az pişmiş simit çıkmıyor diyorum yok simit değil onun adı gfevrek diyorlar..Lütfen objektif bi cevap verirmisiniz sizde