volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
POLO gene POLO derken, özünden hiçbişey kaybetmez anlamında demiştim...  eee nede olsa biz daha iyisini satın alana kadar en iyisi o...  Hayırlı işler, Hayırlı Müşteriler sanada... Hayırlı olsun sitenizde tekrar...
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
serhan06
www.dogrusozdemir.com
Otomobili: GOLF CABRIOLET
www.dogrusozdemir.com
|
tesekkur ederım allah kaza bela vermesın sanada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Hayırlı işler abi.Artık tüm üyelere birer Bagaj Demiri yaparsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
bolu bulusmasından bahsedılıyordu eğer gerceklesırse o bulusma yemek zıyafetı benden dır arkadaslar  geç kaldın serhan. o iş 2 senedir bende revize . bir akslik olmaz ve bolu buluşmasıda olursa etler benden 
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
o iş 2 senedir bende revize bir akslik olmaz ve bolu buluşmasıda olursa etler benden.
Bizim buluşmalarımızda olmadı ki hiç, şöyle cömert insanlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refikmk1
GOLFÇÜ
Otomobili: golf mk1 34 P 6319
|
geç kaldın serhan. o iş 2 senedir bende revize . bir akslik olmaz ve bolu buluşmasıda olursa etler benden  allah razı olsun atif abi kesen bereket allah yerini doldursun biz yemiş kadar olduk abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refikmk1
GOLFÇÜ
|
bolu bulusmasından bahsedılıyordu eğer gerceklesırse o bulusma yemek zıyafetı benden dır arkadaslar  ya arkadaşlar şaka bi yanada şu bolu işini bi kesinleştirelim kesin bi tarih olsun artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refikmk1
GOLFÇÜ
|
abi kusura bakmayın sitenin kurallarını okumamıstım reklam amaclı olmasından cekındığım ıcın acıklama yapmadım  ya ne hikmetse serhan ben,dikkatimi çekmiştir bizim burda bile kaç kerede gördüm. sen üzerine alınmada,bizim burda bi kaç demircidedede (orjinal) mk 1 ler var,adamlar içine bi demirler yükllüyorki akıllara zarar. ben şahit oldum bizzat. yani adama bi şey desem ordan bi demir kafama vurur hesabı şahsen tırstım içim gitti ama elden bi şey gelmiyor inşallah serhan sen böyle bişey yapmazsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serhan06
www.dogrusozdemir.com
Otomobili: GOLF CABRIOLET
www.dogrusozdemir.com
|
refik kardesim sen müsterih ol  bizde demir taşıyacak araba var allaha cok sukur;bu benim keyif arabam gözüm gibi bakıyorum,ben arabaya 2 kişiden fazla kişi almıyorum sen demirden bahsediyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
|
Refik abi tabi acele ediyosun.Senin araba dizel mazotu koklar rampada sollar.Millet benzinli arabayla Bolu'ya kadar nası giderim planlarını yapıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
allah razı olsun atif abi kesen bereket allah yerini doldursun biz yemiş kadar olduk abi
sözlerin için sağol. ama bir ısmarlayalım hele
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
|
Trabzon buluşması olsa da burda da biri ısmarlasa  Ciddi ciddi artık Trabzon'daki üyeleri tespit edip bi buluşma yapalım.Eralp abi gelince
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
Bizim buluşmalarımızda olmadı ki hiç, şöyle cömert insanlar.  yedigin tatlıları unutma bi akslik çıkmazsa tatlılarda benden....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
Bizim buluşmalarımızda olmadı ki hiç, şöyle cömert insanlar.  İbo hak yeme, Silivri bulusmasında yediklerimiz neydi Osman Sağolsun,siteden yedi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|