Arkadaşlar ne kadar sanal ortamda da olsak birbirimizi daha iyi tanıyabilmek, birbirlerimizin meziyetlerinden faydalanabilemek maksadıyla lütfen herkez buraya meslegini ve yaşadıgı yeri, yaşını, vs. vs. tanıtıcı bilgilerini yazarsa iyi olacagı düsüncesindeyim...
istanbul-taksim-cihangir, 34 yaşındayım, 12 senedir bir firmanın ithalat-ihracat sorumlulugunu yapıyorum, (pnömatik makina aksamları) işyerim perpa ticaret merkezi ve Atatürk Hava Limanı Serbest Bölgede
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......
Mehmet Büyükkeleş Konya doğumluyum ve burda yaşıyorum.. Piston imalatı ile uğraşıyoruz.. çocuklukltan beri çalışlırım fabrikada eski ismi pistonsan yeni ismi ise MR PİSTON GÖMLEK
Abdullah bilgiç 1981 istanbul doğumluyum ve G.O.Paşada oturuyorum 10 senedir amcamın dokuma atölyesinde çalışıyorum (korse,dizlik falan lazım olursa haberim olsun) hobi olarak:mekanik,elektronik parçalrla uraşmak kendi çapımda web tasarımlarıyla uraşmak benim en huzurlu olduğum zamanlardır Evli ve bir çocuk babasıyım. iyi forumlar...
Adım Erdem, 20 yaşında askerlik hazırlıkları yapıyorum. Psikolojik hazırlık, başka bişey yok Kendi işyerimizde ön muhasebeyle ilgileniyorum. Yer olarak İstanbul Anadolu Üsküdar, Avrupa Taksim, Beyoğlu taraflarındayım.