Coşkun Uçar Yaş.................... 50 Meslek............... Emekli (Çeşitli bankalarda kadrolu olarak bilgisayar alt yapı) Semt.................. Acıbadem Araba ................2008 model 1.6 16v MeganeII Ekstrame En değerli varlığım şu anda asker olan (bugün 21 günü kaldı) oğlum Şahin.
Coşkun Uçar Yaş.................... 50 Meslek............... Emekli (Çeşitli bankalarda kadrolu olarak bilgisayar alt yapı) Semt.................. Acıbadem Araba ................2008 model 1.6 16v MeganeII Ekstrame En değerli varlığım şu anda asker olan (bugün 21 günü kaldı) oğlum Şahin. coşkun abi oğluna biran önce kavuşursun inşallah tüm askerlerimizede hayırlı tezkereler...
merhaba arkadaşlar , ismim özgür yeşilyurt , yaş 34 ,elektrik müh , serbest çalışıyorum kablo ve elektrik malzemesi ihracaatı ile uğraşıyorum , kadıköy istanbul
merhaba arkadaşlar , ismim özgür yeşilyurt , yaş 34 ,elektrik müh , serbest çalışıyorum kablo ve elektrik malzemesi ihracaatı ile uğraşıyorum , kadıköy istanbul
daha yeni gördüm bu bölümü neyse . benim adım timur 34 yaşındayım 22 senedir tornacıyım işim ve evim ramide hastalık derecesinde scırocco mk2 sahibi ve delisiyim araba tamir etmesine bayılırım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ismail tunca angaralıyım ve ankara ikemet ediyorum evli bir çocuk babası ve mk2 sahibiyim çok yaşlı sayılmam zira gençte 81 dogumluyum gıda okudum ama tekstil işi ile ugraşıyorum chıcco da magaza müdürlüğü yapıyorum buraya yazan herkesle tanıştığıma çok memnun oldum herkese iyi formlar vw yaşıyorum
arkadaşlar merhaba..1983 istanbul-fatih doğumluyum...bir medya kuruluşunda idari işler elemanı olarak görev yapmaktayım..kadıköy yakasında oturuyorum...
Selam ben mehmet 1978 kütahya doğumluyum.sağlıkpersoneli olarak çalışıyorum.Tanıştığımıza memnun oldum inşallah bir yerlerde yüzyüze karşılaşmak dileğiyle.