sortie34
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green 6N
Sıkıntım yok tek derdim 16V ...
|
350z 1.resim  (backround yapılmıştır)
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
|
|
KOÇ:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
20 nisan sapanca bulusmasından önce ki gün edirnedeydim tarihi yerleri gezme fırsatım oldu en önemlilerinden biri, Selimiye camii mimar sinan tarafından yapılmış bugün bile çekiciliğini koruyor osmalı imparatorluğu zamanında dünyanın en iyi yapıtı diye adlandırılan ayasofya kilisesi ( o zaman ki adıyla ) ile övünen avrupalılara osmanlının gücünü göstermek için yapılmış bir eser yani osmanlının mührü..   varsa daha kralını yapacak olan çıksın demiş kıssadan hisse Mimar sinan ve dünyanını en büyük mühendislik bilgisine vakıf oldugunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhMeTH61
GTI G60
Otomobili: Bora Comfortline 1.9 TDI
VW'Ci Olmamız Engellenemez...
|
|
|
|
|
|
|

''Efendiler!Biz benzememekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz,çünkü biz bize benziyoruz!''
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
 beykozda gün batımı
|
|
|
|
|
|
1982 MK1 EG GTİ 1986 MK2 EV GTİ 1983 MK1 DX GTİ MY LİFE GOLF GTİ
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
 abantta bir ev
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK2 GTİ
MK1 DX GTİ
|
 beykozda dalyan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
 beykozda dalyan bu sene daha kurulmadı dalyan uğur belkide kurulmaz ne balıklar çıkardı eskiden, mevlananın mesnevi hikayeleri kitabında da geçer beykozda ki dalyan ve ağlarına takılan kılıç ve kalkan balıklarına deyinmiş... beykoz beykoz benim küçük mabedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HellHound
Muharrem
|
  [/quote] Tolga eline sağlık resimler çok güzel çıkmış...Bu arada Resimleri az çok nasıl çektiğinide görmüş olduk:)  :)Gerçekten çok başarılı açılar yakalıyosun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS
İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
|
TIR soforuyum ve fotoğraf cekmeyı de sevıyorum.(ama egıtım yoktabıı)nacızane bılgım kadar cektıgım resımlerı sızlerle paylasmak ıstedım.yorumlarınızı beklıyorum..saygılar..yolhıkayelerı....!  karadenız  kula (sönmuş yanardağ)  karadenız (bıraz daha aydınlık)  konya ovası1  konya ovası2  kars  edırne (celtık tarlaları)  nurdağı  Elbıstan1  Elbıstan2  afyon1  afyon2  canakkale (saroz korfezi)  istanbul..  istanbul..  edırne 1(eskıcamıı)  edırne 2  edırne giriş  zonguldak  bartın-karabuk  kendı aracımın sanatsal calışması..  ekmek teknem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
abi çok güzel en son rumeli hisarından kavacıga geçiş sabah erken mi yoksa aksam mı abi çok güzel bi işin var ama aile ve sıla hasreti çekilmez olur benim babamda kaptan onun yasadıklarından üç beş biliyorum bu işleri yapan insan yanlızlığı seven insan olmalı yoksa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS
İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
|
begendıgıne sevındım.sabah cektım fotoğrafı.meslek ise ne sensor nede ben anlatayım...long...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strong
metin
Otomobili: caddy