Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 21, 2008, 06:25:53 ÖS
71883 Mesaj 4048 Konu Gönderen: 3326 Üye
Son üye: otobeksan
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Serbest Forum  |  Sohbet  |  Gelişen teknoloji...
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Gelişen teknoloji... (Okunma Sayısı 814 defa)
volksport
Volksport - Eralp

Otomobili: 6N 1.6 75ps

Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...

Üyelik Bilgileri
Gelişen teknoloji...
: Mart 22, 2008, 05:39:59 ÖS

Gelişen Teknolojiler hakkında paylasım sayfası olsa aslında hiçte fena olmaz, Volkswagen olmasada  aşağıdaki linke bir göz atın derim, bilgisayar teknolojisinin kısa dönemde ne duruma geldiğini ve  inanılmaz geliştiğini farketmemek elde değil...

http://link.brightcove.com/services/link/bcpid932579976/bclid932553050/bctid933742930

Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Gelişen teknoloji...
Yanıtla #1 : Mart 23, 2008, 12:28:21 ÖÖ

Teknoloji işte, zamandan sonra önüne geçilemeyen tek güç.

Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Mart 23, 2008, 12:34:45 ÖÖ

10 ay once falan aldigim bilgisayar o zamanlarin en iyilerindendi.Simdi ustune neler neler eklendi ve su anda satmaya kalksam yari fiyati bile etmiyor.Gercekten enteresan.
Cok guzel birsey tabi bilgisayarin gelismesi demek her sektorun gelismesi demek.2 hafta once dayimla birlikte Izmir e gitmistik.CNC tezgahlara bakmak icin.Gercekten cok sasirdim ki daha gormedigimiz ne makineler vardir diye kendimi alikoyamiyorum.Elisciligi ile 1 gunde yapilan gravur islemeciligini lazer makine ile saatte 100 tane cikarmak mumkun Smiley Cok guzel ama bi yerden sonra ne olur bilemiyorum.Her gecen gun daha fazla tuketiyoruz.Bundan 5 sene onceki ihtiyaclarimizla simdiki gunluk ihtiyaclarimiz o kadar degisti ki ben acaba iyi mi kotu mu artik bilemiyorum...Her gece gun teknoloji ile daha cok rahatlamamiz gerekirken nedense her gecen gun daha fazla yoruluyoruz...Bu da olayin ayri bi tarafi tabi.
Video icin tesekkur ederim.Hosca kalin.

telekomcu44

Otomobili: GOLF IV

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Nisan 13, 2008, 10:57:44 ÖÖ

Dostum teknolojinin faydası kadar zararıda var .Teknoloji geliştikçe insanların tüketme ihtiyacı da artıyor .Zaten sınırlı olan kaynaklar iyice daralıyor.Böyle olunca insanlar arasında çatışmalar artıyor.Şavaşlar böyle çıkıyor insanlar sürekli yeni kaynak arayışı içindeler .Bakalım bu işin sonu nereye varacak.Ama böyle bi bilgisayarımın olmasını isterdim demekten de kendimi alamıyorum

Büyük imza...
KOÇ:)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Nisan 14, 2008, 06:18:33 ÖS

Bilgiler için teşekkürler inanılması zor..

Mk1GTI
My car

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Nisan 15, 2008, 04:19:37 ÖS

Bence bunlar çok bayat arkadaşlar....  Bilirmisiniz bilmem ama zamanıda Commodore Amiga lar vardı bu işlemi 90 larda yapabiliyordu... Şimdiki PC ler hızlı ama onları çok yavaşlatan microsoft yüzünde anca bu becerileri kullanmaya başlıyorlar... 92 yılında touch kalem almıştım a1200 üme ve hala durur o kalem.... Bu kalem ekran üzerinde çalışıyordu mouse gibi değil...  Mouse kullanmayı unutturmuştu bana...

GLader G60
AhMeTH61

Otomobili: Doğan SLK 1.6

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 06:51:11 ÖS

Bence bunlar çok bayat arkadaşlar....  Bilirmisiniz bilmem ama zamanıda Commodore Amiga lar vardı bu işlemi 90 larda yapabiliyordu... Şimdiki PC ler hızlı ama onları çok yavaşlatan microsoft yüzünde anca bu becerileri kullanmaya başlıyorlar... 92 yılında touch kalem almıştım a1200 üme ve hala durur o kalem.... Bu kalem ekran üzerinde çalışıyordu mouse gibi değil...  Mouse kullanmayı unutturmuştu bana...
Abi Commoder'u biliyorum.Kardeşim şimdi oyuncak diye kullanıyor.Peder beyin dönemden kalma.
Anlamadığım bişey var.Microsoft bilgisayarların neyini yavaşlatıyor.Ha eğer yavaşlatıyorsa neden bugün hala kimse bunu farketmedi ve her bilgisayarda Microsoft'un yazılımları var.Ha diğelim microsoft yavaşlatıyor.Ne kullanalım abi.Linux falanmı ?

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2008, 11:24:00 ÖS

Arkadaşlar bugun bir ürün satın aldım, Çin malıda olsa ilginç guzel bişiy, anahtarlık olarak kullanılabilen universal bir TV kumandası, hiçbir tv yi ayırt etmiyor kod girme falan yok direk olarak tv yi tanıyor, ses açma kanal arttırma, açma kapama, TV/AV Mute gibi özellikleri barındırıyor, böyle bişeye ihtiyacım vardı tavsiyye ederim... Trabzondan 7.5 Ytl ye aldım... (İstanbulda daha makuldur)

Resim Alıntıdır  Cheesy Cheesy Cheesy

suggestion
Oğuz

Otomobili: 16V 6n

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2008, 10:27:23 ÖÖ

İlk okuldaki uzaktan kumandalı casio saatim geldi aklıma Cheesy

quattro
nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2008, 10:34:23 ÖÖ

İlk okuldaki uzaktan kumandalı casio saatim geldi aklıma Cheesy

Cheesy Grin Cheesy Grin

Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2008, 11:59:20 ÖÖ

Ehuehuheuhe Smiley o saatler superdi yaaa zamanında, bu da oto alarm kumandası kadar birşey zaten.

wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Volkswagen-Volkswagen-fosfogen-bosbogen-forsfogen-

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2008, 07:40:53 ÖS

Turkcell
Gizli Numaradan Arama Kısıtlama Servisi
Arayan gizli numaraları engellemek için*253# yazıp YES tuşuna basın
artık gizli numaralar kabusunuz olamaz.
iptal etmek için: #253 #yazıp YES tuşuna basın.

nefret35
cAn

Otomobili: GOLF III GTI 97

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #12 : Mayıs 27, 2008, 07:55:19 ÖS

Abi Commoder'u biliyorum.Kardeşim şimdi oyuncak diye kullanıyor.Peder beyin dönemden kalma.
Anlamadığım bişey var.Microsoft bilgisayarların neyini yavaşlatıyor.Ha eğer yavaşlatıyorsa neden bugün hala kimse bunu farketmedi ve her bilgisayarda Microsoft'un yazılımları var.Ha diğelim microsoft yavaşlatıyor.Ne kullanalım abi.Linux falanmı ?
microsoft alanında tekelleştiği için ve neredeyse tüm yan ürünler buna uygun üretildiği için zorunlulukdan kullanılyor. Rakip yapılamaması içinde ortaya çıkan tüm yeni fikirleri ve yetenekleri büyük meblapler karşılığı  siliyor  (nede olsa dünyanın en zengin adamı)  Yoksa hiçde kullanışlı değil ve milyonlarca hatası olan bişey bence. Ve evet bilgisayarların işlem gücünü oldukça düşürüyor.  :bekleriz:

imzamı kağıda değil asfalta atarım kalem kullanmam Golf ümle yaparım........
Sayfa: [1] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: