gümüldür-özdere arasında güzel yerler vardı diye hatırlıyorum. isimlerini çıkaramıyorum. üniversiteden dolayı yazın İzmir de olamadığımdan unuttum bazı yerlerin isimlerini artık. aklıma ilk orman kampı geldiği için yazdım, ama oraları geçince vardı daha sakin daha doğayla iç içe yerler. üniversite askerlik bitti de, uzun süre sonra yazı İzmir de geçirecem kısmetse. ben senden önce gidersem bakarım gelip geçerken nereler uygun, veya sorarım arkadaşlara şimdi geç oldu. yarın pardon bugün kpss sınavına gircem ben hala online nım, çıkayım artık.
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa, bugün yeterli değilsiniz demektir.
gümüldür-özdere arasında güzel yerler vardı diye hatırlıyorum. isimlerini çıkaramıyorum. üniversiteden dolayı yazın İzmir de olamadığımdan unuttum bazı yerlerin isimlerini artık. aklıma ilk orman kampı geldiği için yazdım, ama oraları geçince vardı daha sakin daha doğayla iç içe yerler. üniversite askerlik bitti de, uzun süre sonra yazı İzmir de geçirecem kısmetse. ben senden önce gidersem bakarım gelip geçerken nereler uygun, veya sorarım arkadaşlara şimdi geç oldu. yarın pardon bugün kpss sınavına gircem ben hala online nım, çıkayım artık.
Oldu abicim şu anda sınavdasın muhtemelen.Allah kolaylık versin...
Kaş-Kemer o bölgeler güzel. Ama abi kasıp kavuruyor sıcağı ya. Geçen yaz 20 Gün finikede kaldık. 10 gün odadan çıkamadım ben ya. Çöl sıcağı vardı resmen. Ya varya Ben karadenizi hiçbirşeye değişmem hem deniz,hem çevre,hemde sıcaklık açısından ama başka yerleri de gidip görmek lazım. Bakalım bu yaz Sinop'a veya İzmir'e doğru kopacaz
o bölgede kemer finike falan çok vasat ben hiç ama hiç sevemedim ama kaş çok yalın ve bakir kalmış bence sıcagı okadar baymıyor kaşın ama diğer yerler öyle felaket
karadeniz meselesi haklısın eğer gidip gezdiğini bir yerler var ise bilgilenmek isterim kalacak yerler yemek gezmek falannnnn ffilannnn daha ne gerekiyor ise tavsiye dinleriz
birde ayvalık hakkında görüşleri ve gitmişliği olanınız varmı.
Abi bence ayvalık en iyi ağustos ayı süper scaklık falan tam bana göre. Çok da sakin oluyor ortalık Bizim yazlık vardı ayvalıkta her yaz giderdik.Ben çok sevmişimdir ayvalığı her zaman
suyun soğuklu o bölgeye dağlardan gelen kaynak sularının doğruca denizden çıkmasından dolayı bu soğuklu ama olsun ben zaten sıcagı hiç sevmem kaşıda çooook sevmemim nedenide bu zaten orasının kaya dipleri buuzzzzzzzzzzzz gibi