kardes senınle bı ırtıbat kuramadık hayırlısı olur yenı yer ıns.
Valla abi ilk haftadan son haftaya kadar gelmek istiyodum ama asker hali biliyosundur mutlaka 3 - 4 kişi çıkınca gel şuraya gel buraya gidelim derken akşam 16:30 oluyo, koşa koşa geri gidiyoduk
Edirne nin nerdeyse bütün kışlalarına kaydırma diyolar ama biz merkez komutanlığında inzibat olduğumuz için sorun yok. Hatta biz onları sorun etmiyoruz, onlar bizi sorun ediyo. Bölüğümüz ufak, yemeklerimiz falanımız iyi Allah a şükür hiç bi sıkıntımız yok. Çarşı 2 haftada 1miş ama oda pek önemli değil.
Vay vay. Güzel yerler orası. Oradayken Selimiye Camii' sini gez bence ve caminin içindeki ters duran Lale şeklini gör. Orada bilgisi olan birini bul ve oranın hikayelerini anlatmasını iste. Selimiye Camii'nin gerçekten ilginç hikayeleri vardır... ''Ters laleyi görmeyen, Selimiyeyi gördüm demesin'' Mimar Sinan.
Abi kısmet olursa, yada teğmen izin verirse diyelim kurban bayramında istanbula geliyorum inşallah. Dağıtım izni kullanmadığım için geleceğimi umuyorum ama teğmen barfiksle falan çok ilgileniyo, sporcu bi ruhu var. o ruh bende olmadığı için anlaşamıyoruz
Şimdilik Kasım döneminde gidecek gibiyim. Çünkü geçen kasımda gidecektim sözde. Gidersem de dilerim kısa dönem olur, olmazsa da uzun dönem olur (arabamla giderim ) Belli değil yani anlayacağın.