Bi işe el attım geçenlerde.Bisikletim öylece yatıyodu bodrumda şunu bi toplayayım dedim.Gittim bisikletciden baya bi parça aldım bende de vardı bişeyler çatıda onarma işlemine başladım.2.bi bisiklet de geldi toplanmak için bilyası falan dağılmıştı onlada uğraştım 3 günde falan günde 2-2.5 saat uğraştım toparladım ikisinide güzel de oldu.. Bi kaç foto Bu diğer bisiklet göbek dağılmıştı toplayıp monte ettim 2 bisiklet tamiratdan önce [/URL][/img Parçalar... [/URL][/img] [/URL][/img] Ve son... Yazımızı da yazdırdık pek bi afilli oldu
Olay budur.Herhangi bir sebepten dolayı eklemedim resimleri... Sadece kendi kendime yaptığım bi olayı paylaşmak istedim...
Eline sağlık ahmet, benimde vardı böyle bir konum, daha hala yarım proje bu yaz biticek sanırım benimkide, herseyden öte bisiklet çok guzel birşey, her ne kadar otomobil forumuda olsa, bu tür paylaşımları izlemek gayet zevkli oluyor... Kolay gelsin...
Eralp gör bunları ahmet 2 günde topladı bisikleti seninki hala duruyor,eline sağlık Ahmet
Benim ki bitti toplandı sayılır, sadece 2 jant takılıcak sıfır... Zamanım mı var Abdullah Abi Değil bisikletin arabanın yuzunu bile göremiyorum... Daha Panjur biticek yarım kaldı oda...
2 gunde derken adamın bisikleti zaten toplu, bende ne kablo vardı ne zincir... Üzerindeki boyayı tamamen soydum, metale şaseye indim, sıfırdan boyanıp, komple parçalar yenileri ile değiştirildi, nerden baksan sıfır bisiklet fiyatına ulaştı yapılan masraf
Bitsinde bitmiş halini paylaşırım bende konusunda...
Yok bea Lastikler kabak değil hız lastiği onlar.... 2 günde yaptığım işlemler; Artırıcılar değişti Fren-Vites kabloları değişti Pabuçlar değişti Arka-ön çark değişti Pedaller değişti Çatal(gidon)değişti...Orjinaline çevirdim... Boyayacaktım fakat orjinalinden çift renk olması ve göze hoş gelmesinden dolayı vazgeçtim tinerli bezle yapışkan izlerini falan çkartıp yazı yazdırdım... Yani bisiklet toplu değildi Eralp abi... İlk başlarda oto sanayide bi dükkanda bazı işlemler yaptık burada resmi çekemedim burdaki resimler teferruat sadece 2 gün içerisinde 2 tane bisiklet topladım