Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Cam filmi konusunda uyari  (Okunma sayısı 8669 defa)

Cam filmi konusunda uyari
« : 02 Temmuz 2016, 21:35:24 »
Selam arkadaslar bugun yasadigim ilginc ve kotu bir tecrubeyiz siz degerli dostlarima paylasmak istedim.


Bugun saat 11.30 civarlarinda emniyet oto garage ile iletisim kurarak llumar cam filmi icin randevu istedim. Saat 15 e randevu verdiler. Ayrica arac markasini sordular ve belirttim. Sonra bana bir fiyat verdiler.
Saat 14.40 gibi oradaydim bekledim. Saat 15.15 gibi benim araca basladiklari sirada biri geldi. Buranin sahibiyim sizin aracin camlari buyuk bu paraya olmaz dedi. Beyefendiye ben telefon ile iletisime gectim. Marka model belirterek fiyat bilgisi aldim. Simdi ekstra fark odemek zorunda degilim dedim. Pasa gonlun bilir istersen yaptirma dedi.. Bu muhabbet sonrasi sinirlendim ama sabretmeye calistim. Bana camlarin buyuk oldugunu soylemeliydiniz deyip durdu.. Arkadan soylenmeye devam etti.. Sonra uzaktan bagirdi abinin arabayi yapin ucuz yapin hatta para almayin benden olsun gibi terbiyesizce konustu.. Yine ses cikarmadim ve ustaya 225 tl fiyat vrrdiniz bu saate kadar bekledim. Bu parayi odeyrcegim siz de bu filmi yapin lutfen ama hizli olunuz dedim. Sonra bu arkadas bir araba getirdi. Ve ustaya birak onu acelesi yok gel bu arabaya kaput filmi cekeceksin dedi.. Kamera sakasi oldugunu dusundum bir ara ve lanet olsun deyip aracimi alip ciktim. Oradan emr garage a gittim cok yogun olmasina ragmen cok kisa surede hallettiler.

Llumar s yakistiramadim ve bu konunun pesini birakmaya niyetli degilim. Size tavsiyem adiminizi atmamaniz. Paraya doymuslar.. Hrryer lux arac bizim araci hor mu gordu bilemedim ama 225 tl simdilik. Sonradi 150tl on cam icin ve ne tutar bilmedigim bir de kaput tavan kaplama sozkonusuydu..


Selamlarimla

Ynt: Cam filmi konusunda uyari
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2016, 00:30:29 »
geçmiş olsun. paranızı oraya vermediğiniz iyi olmuş. profilden anladığım kadarıyla araba vectra. nasıl camı büyük ki normal araç işte. saçmalamışlar.

bazı esnaflar tok oluyor, böyle saçma sapan konuşuyorlar.   

tam adresini yazın da bir daha kimse gitmesin oraya.
Araba binmek içindir..

Ynt: Cam filmi konusunda uyari
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2016, 00:42:48 »
Slm dosum araç Omega A Resmi güncelleyim:)
Emniyet Oto Garage .. İvedik 'te netten bakınca rahat bulunabiliyor. Usta mükemmel bir insan ama adam ustaya ne derse maaşlı çalışan adam onu yapmak zorunda kalıyor.

İnan Biraz zaman problemim ve özel bir durumumdan dolayı ses çıkarmayım işim yürüsün gelmişken yapalım dedim ama dayanamadım bırakıp çıktım.

Sonrasında gittiğim yerde bana söylediği şu: Efendim araya sıkıştırdık (normalde bayram sonrasına kadar doluyuz demişlerdi, acil deyince gel yapmaya çalışırız dedi) dolayısı ile çok hızlı yaptığımız için bayram sonrası uğrayın ufak tefek olur da hata olursa yenisini yaparız,Hatta komple yenileriz, bayramda işiniz görülsün dedi.. Yalnız işçilik inanılmaz hoşuma gitti ben hata bulamadım. Esnaflık budur işte. Ben ufak tefek olsa da gidip adamları yoracak değilim ama bunu söylemesi bile çok güzel bir erdem

Selamlar

Çevrimdışı v2vcnr

    Şehir
    Osmaniye
Ynt: Cam filmi konusunda uyari
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2018, 12:21:01 »
Geçmiş olsun. Patavatsızlıkta sınır tanımıyor şu araba ustaları arkadaş.