atın bokundan arpa toplayıp yerken yok ceketimi yanlış yerden ilikledim yok matarıyı ters taktım diye düşünemem agbi savaş hali yalanda olsa gerçekte olsa montajda olsa alınması gereken mesaj belli bu ülke bu şartlarda kazanıldı
ERKEN KALKMAYAN AVRATTAN EGERE GELMEYEN ATTAN SAHTEDEN NAMAZ KILANDAN SAKINA KARDEŞİM SAKIN
hiçbir inşaat işçisinın hazırolda poz verdiğini görmedim; belki kalifiye asker değildi belki hiç silah kullanamazlardı belki dağda çobanlık yapıyorlardı ama bi gerçek vardı güttüğü öküzü vatanı için güdüyor her ana herşeye hazırda bekliyor gerekirse öküzü hemen kanıya koşuyordu (takıyor ) yanına da kendi geçiyordu
ERKEN KALKMAYAN AVRATTAN EGERE GELMEYEN ATTAN SAHTEDEN NAMAZ KILANDAN SAKINA KARDEŞİM SAKIN
polis dergiisi bi açıklama yapmıstı, birisi fransız, digeri de yunan askeri diye, arkadaki ucak da, bizde o model ucaktan yokmus... ole bişeler hatırlıyorum.
If you see me coming Down the street then You know it's time to Go ! and you know it's time to go cause here comes trouble !!!
bazı arkadaşlarımız önemli olan verilen mesaj diye yazmış haklılıar fakat bir mesaj verilirken doğru örneklerle verilmelidir çanakkale savaşımızın ve kahramanlıklarımızın sorgulanması değil bu neden yaşanmamış veya olmamış bir şeyi göstermeye calışıyoruz ŞİZOFREN miyiz biz toplum olarak neyiz
G60 arkadaşım doğru düzgün bir ordumu vardı demiş soruyu öyle sormayacaktın canım arkadaşım doğru düzgün ordu vardı sonuçta gerilla savaşı yapılma oralarda