Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: aziz şehitlerimizin ruhu şaad olsun, ailelerine allah sabırlar ihsan eylesin...  (Okunma sayısı 35418 defa)

Çevrimdışı nizam

  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
güzel bir yazı, tahriklerin olduğu doğru bunu yapanlar televizyonda göstere göstere yapıyor, bir zamanlar osmanlı imparatorluğunun miliyetçi olduğu yazılır çizilirdi unutmasınlar ki osmalı hiç bir zaman milliyetçi değildi ümmetçiydi aksi olsaydı dünyanın 4/1 bizim olurdu geri kalanı malum.., yeni kurulan TÜRKİYE CUMHURİYETİ de milliyetçi değildir ümetçidir, bizim için öncelik olan barıştır. Anlamak isteyen yanımızda kalır ipek halıya benzeyen bu vatanı beraber yaşar yüceltiriz, anlamak istemeyen varsa cezasını sonuna kadar çeker gerisi tefarruattır....
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)


dostum gerekirse 100.000 şehit vereceğiz.Ama ülkemin bir avuç toprağını onlarla paylaşacak değiliz.Teröre son verecek olanda biz değil terörist olanlar son verecek.ADAM 15000 KM ÖTEDEN KALKIP IRAKI SÖZÜM ONA KENDİ VATANDAŞININ GELECEĞİ İÇİN VURUYOR VE KİMSEDEN İZİN ALMIYORKEN ,BİZ 5 KM DİBİMİZDEKİNİ VURURKEN NEDEN İZİN ALALIM.BABASIZ KALAN YETİMİN HAKKINI NEDEN YEDİRELİM.
benim düşüncem de aynı ama sınır ötesi operasyon için hala beklemek bence doğru değil...amerikanın ub işe karışması da yanlış ben bu yaşımda halkevlerinin amerikaya karşı yürüyüşlerine katıldım...şimdi sen gelmiş bana amerikacısın demeye getiriyosun..bak abi benim vatan için yapamayacağım şey yok...ben istiyorum ki bu terör lanetini kökünden çözelim...direk vuralım şerefsizleri..bunu uzatmaya gerek yok benim belirtmek istediğimi bu.o baştakilerle devam edersek biz daha çok şehit veririz.türkiyenin kanayan en büyük yarası terör lanetidir...bu laneti üzerimize kim saldıysa onu bitirme vaktidir...ama hükümete bakıyorum da kendi açıklarını kapatmaya bakıyorlar...soruyorum kurtlar vadisi terör nede sansürlendi...neden abdullah gül dizi yapımcılarına ve izleyicilerine sapık dedi çünkü hükümetin teröre karşı eli kolu bağlı amerikadan korkuyor...son günlerde sesini yükseltmeye başladı inş devam eder....

                           demek istediğim buydu

ya arkadaslarım ve abilerim konuyu dagıtmaya gerek yok sonucta bu askerler bu vatan için sehit oldu yani hepimiz için, birileri kendine gore haklı veya haksız; yanlıs veya doğru olabilir bir toplulukta bir konu için herkesten aynı fikir beklemekte yanlıs olur  boyle olan toplum gelişemezde.  Hepimizin temennisi ve sabırsızlıkla beklediği su terörün bir an önce durdurulması, hükümetmiş muhalefetmiş vs.burası yeri ve zamanı degil bence, toplum olarak seviyeli siyaset yapmasını ne yazıkki beceremiyoruz günlük hayatta dahi en yakınlarımıza karsı kırıcı olabiliyoruz birbirimizi üzmeyelim

bencede burda her siyasi görüşlü insanın olduuna eminim.o yüzden partilere siyasilere kırıcı aşağilayısı sözler sarfetmeyelim..yoksa tartışma uzar zatende siteninde amacının dışına çıkmış oluruz..
yazılarımızda biraz daha dikkatli olmalıyız....

Çevrimdışı nizam

  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
TÜRK Silahlı Kuvvetleri’ne sınır ötesi operasyon imkanı veren tezkerenin TBMM’de kabul edilmesinin ardından, Kuzey Irak sınırında askeri hareketlilik arttı. Şırnak’ın Cudi ve Kel Mehmet Dağları'nda güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlere yönelik operasyonları sırasında çıkan çatışmada silah sesleri dağların eteğindeki yerleşim birimlerinden duyuluyor. Bölgedeki askeri hareketlilik her geçen gün artarken, askerlerin geçiş güzergahında mayın tarama faaliyetleri frekans karıştırıcı ‘Jammer’ cihazlı araçların kontrolünde gerçekleştiriliyor.
      Kuzey Irak sınırında askeri hareketlilik artarak sürüyor. Genelkurmay Başkanlığı’nın ‘Güvenlikli bölge’ ilan ettiği Şırnak, Hakkari ve Siirt’in kırsal kesimlerinde teröristlere yönelik başlatılan ‘sonbahar operasyonu’ tüm hızıyla sürürken, bir yandan da bölgede güvenlik en üst seviyeye çıkarılıp, kontrol noktaları artırıldı. PKK’lı teröristlere yönelik operasyonların en yoğun olarak sürdürüldüğü Gabar, Cudi ve Kel Mehmet Dağlarından bugün silah sesleri yükseldi.
     
     DAĞLARDA ÇATIŞMA SESLERİ

      Operasyonun yoğunlaştırıldığı Cudi Dağı’nın Kuzey Irak’ın sıfır noktası ile Kel Mehmet Dağlarında bu sabah güvenlik güçlerinin operasyonunda bir grup PKK’lı teröristle sıcak temas sağlandı. Dağlardan gelen silah sesleri Şırnak’ın Şenoba Beldesi’nin köylerinden rahatça duyuldu. Bölgedeki operasyona Kobra tipi helikopterlerin havadan destek verdiği görüldü. Bu arada sabahın erken saatlerinde yaklaşık 30 kadar askerin yaklaşık 20’şer metre arayla operasyondan döndüğü görüldü. Bestler Dereler bölgesinden operasyondan dönen askerler köye girişlerinde çocuklar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
     
     ANNEM BENİ ERZURUM'DA BİLİYOR

      Yaklaşık bir haftadır dağlarda terörist takibinde oldukları öğrenilen askerleri, sırtlarındaki teçhizatıyla, tozlu botlarıyla görevlerini yerine getirmenin mutluluğu gözlerinden okundu. Fotoğrafını çekildiğini gören bir Mehmetçik, gazetecilere, “Lütfen beni çekmezseniz sevinirim. Çünkü Annem beni Erzurum’da asker sanıyor. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim'' dedi.

 :'(
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı nizam

  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
Yüksekova'da askerlerimize saldırı: 12 şehit
      Hakkari Yüksekova'daki Dağlıca Piyade Taburu'na Kuzey Irak'tan sınırı geçen teröristler tarafından ateş açıldı, saldırıda ilk belirlemelere göre 12 asker şehit oldu, çok sayıda asker de yaralandı. Teröristlere taburdan ateşle karşılık verilirken, çatışma sürüyor.
      Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırı’da ilk belirlemelere göre 12 güvenlik görevlisi şehit oldu AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bulunan askeri birliğe, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince ağır silahlarla ateş açıldı.
      Açılan ateş sonucu çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 12 askerin şehit olduğu, bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.
     
Dünyaya acil koduyla duyuruldu
      12 askerin şehit olduğu haberini uluslararası haber ajansları AP, Reuters ve AFP, dünyaya 'acil' koduyla geçti.
     
...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

işte 12 şehit 14 yaralı daha...Allah rahmet eylesin...Tezkere verenler gözdağı vermek için verdiler herhalde adam kuzey ıraktan gelip hakkaride askerimizi öldürüyor..bilmiyorum yoruma gerek varmı??*  :'(

allah mekanlarını cennet eylesin....oyun belli arkadaşlar çekmek istiolar bizi..başka hiç bişey değil..

Çevrimdışı r76

kötü bir gün oldu bugun  :'(
Allah ailelerine sabır versın  :'( :'(

avatarımıda Türk Bayrağı yaptım

Mekanları cennet olsun...

Diyarbakırdan jetlerin tamamı kalmış  galiba sıcak bi haber....

Artık yetti diyorum bu olayla PKK kendi ipini çekti...

Allah belalarını versin ......


allah rahmet eylesin :'(

BU AKŞAM SAAT 20,00 DE TOPLANILACAK HER AN  SINIR ÖTESİ OPERASYONA GİRE BİLİRİZ.

YETER ARTIK BU KADAR ŞEHİT VERİYORUZ. :'( 100 TANE PKK LI ÜLKEMİZE GİRMİŞ VE KÖPRÜYE BOMBA YERLEŞTİRMİŞLER.İKİ TABUR BİRBİRİNDEN AYRILMIŞ BENİM ANLAMADIĞIM BİR KONU VAR ONLAR 100 KİŞİ BİZ İSE İKİ TABUR (600-700) KİŞİ YAPAR NASIL OLURDA ONLARDAN 1 TANE BİLE VURAMIYORUZ NEDEN  >:(
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı r76



Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)