sevgili arkadaşlar yeni bir buluşma zamanı geldiğini düşünüyorum ve inanıyorumki çoğu kişi benim gibi düşünüyodur...yaz gelsin havalar ısınsın diye bekledik kaç aydır..ee artık yaz geldi bitiyo bile..sevgili yöneticiler umarım ilgilenirler bu konuyla..
Abi kimsede niyet yok, ben start vermiştim, herkes yok tatil, yok su tarihte ben yokum dedi, kaldı boyle bulusmada... Mekan sıkıntısı var yalnız uygun bir alanda yapılması gereken guzel bir buluşma cıkartmak gerekiyor... +1
Gerekli ilgilenmeleri ben ustlerim arkadaşlarla, yeterki yeterli katılınım saglansın...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
Abi kimsede niyet yok, ben start vermiştim, herkes yok tatil, yok su tarihte ben yokum dedi, kaldı boyle bulusmada... Mekan sıkıntısı var yalnız uygun bir alanda yapılması gereken guzel bir buluşma cıkartmak gerekiyor... +1
Gerekli ilgilenmeleri ben ustlerim arkadaşlarla, yeterki yeterli katılınım saglansın...
ben yer hakkında pazar günü sizleri bilgilendireceğim....
ya bizim bu taraflara gelsenize dicem ama, işte size uzak kalıcak, ortam süper, hem ailecek gelinir, hem de tatil yapmamıs olanlar için bi fırsat da olabilir. isterseniz ortamı bi inceleyin daha oncede vermiştim www.dagilicasi.com ... sizi agırlamak isterim ben de
If you see me coming Down the street then You know it's time to Go ! and you know it's time to go cause here comes trouble !!!
tuzla istanbul formula1 pistinin hemen yanı sizlere uyarsa ben ağırlamaya hazırım arkadaşlar..hem izmitten warsa arkadaşlarımız onlarda gelir.buralar gayet sakindir..